tikizbuse kızlar bazi günler oğlumun hareketleri çok oluyor bazı günler az endiselenmeli miyim bu durumda bu ay kontrole de gidemedim koronadan dolayı yardımcı olur musunuz?
Papatya99 tikizbuse bende 27/5 haftalığım canım benim oğlum da bazen çok hareketsiz oluyor önceki haftalar da öyleydi normal galiba fazla yorma kendini yine de
Sermina tikizbuse bnde 27 dedeyim benimde oyle 4 gun once kontrole gittim hareketinden kalp sesisini bile zor dinledi doktor 😅 ama disardan bn pek hissedemiyordum normal demekki🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Gul-08 tikizbuse 28+5 im aynı şey bende de oluyor bazı günler hiç durmuyor, çok güçlü tekmeleri oluyor, bazen de hissetmek için uzanmak zorunda kalıyorum sürekli, çok güçsüz tekmeleri oluyor, bugün mesela hareket ediyor, vuruyor ama çok hafif.
tikizbuse Papatya99 biraz endişelendiriyor beni ya bazen öyle hareket ediyor ki diyorum şimdi eli falan çıkıcak karnımdan sanki ama bugün de az hareket etti yani
Papatya99 tikizbuse valla Benim oğlum hep öyle kaç defa doktora gittim onun için bir sorun yok dedi rahatına düşkün galiba paşalar 🤣
tikizbuse Gul-08 aynen bugün e baya güçsüzdü bende uzanmak zorunda kaldım bazen tekmeleri beni uykumdan uyandırdığı oluyor
Deslem Gul-08 benşmde aynı şekilde canım çok korkuyorum doktorada gidemiyoruz çok az hissediyorum yattıkça