girlorboyy Merhaba ben sade süt içemiyorum, günde 1 bardak kahveli içsem olur mu acaba? kahve çok tavsiye edilmiyor ama süt içmek için yapsam nasıl olur sizce bilgisi olan var mı?
Minnaksever girlorboyy nesquikle içebilirsin ben de bazen icemeyince öyle içiyorum ama 1 çay kaşığı koyuyorum sadece çok şekerli çünkü
Minnaksever girlorboyy ya da sadece kakao içebilirsin sana kalmış kahve kafein miktarı günlük sınırı asmadigi sürece iç yanu
girlorboyy Pnarrr yok cnm Ya sadece kahveli içebiliyorum da o yüzden tereddütte kaldım zararlı mı olur her gün içsem diye
Pnarrr girlorboyy anladım canım kafein içeriyor sonuçta zararlı diye biliyorum ama sen yine de doktoruna sor öyle iç canım
Yasemmm Sade sut icemiyorsaniz yogurt yiyebilirsiniz. Onun disinda granul kahve icmediginiz surece cok sorun olmaz. Granul kahveler cok islem gordugu icin tavsiye edilmiyor. Kahve cok onerilmiyor fakat ben 3-4 gunde bir turk kahvesi iciyorum. Her seyin dozu onemli☺️
Liliz girlorboyy canım benımde sutle cok aram yok bende sütün içine muz çilek ceviz vs atıp mix goda karıştırıyorum hem bebeğe yararlı hem tadı cok güzel oluyor deneyebilirsin tatlı ihtiyacınıda karsılıyor
girlorboyy Liliz maalesef onları da içemiyorum meyveli sütleri bile içemiyorum sütten iğreniyorum ama kahveyi çok sevdiğim için anca öyle biraz içiyorum 😂