Kubraahlas ygmr lateksler 150den basliyo owli dogum sonrasi korse 119lira ama medicalde satilani hic bilmiyorum
Berna6141 Osse o bağlama şekline bağlı bende ben biraz aşadan bağlıyorum elimdeki korseyi dikişleride içine alıyorum.
Berna6141 Osse normalde almak getekiyomu içine bilmiyorum. Ama almasam üstten sıksam baskı yapar diye içine alıp bağlıyorum. hem öyle olunca hapşırırken canım çok daha az yanıyo.
Osse [bilinmeyen] korkma canım benim teyzem 3 çocuk doğurdu 3 de sezeryan ile oldu ama bir sıkıntı yaşadığını söylemedi rahattım ben dedi öyle dedikleri gibi yatmadı bile hiç. Bünye meselesi dicem ama zaten kendisi çok minyon bir insan
Fulyademet [bilinmeyen] kokucak bişey yok sadece ilk hiç birşey bilmeden giriyoruz ameliyathaneye ama ikincide kesiliceğini bilmek insana heyecandan çok korku veriyor bende de olmuştu herkes heyecanlımısın diyordu ben sadece korktuğumu söylüyordum çok şükür çok güzel geçti inş üçüncüde rahat geçer ne kadar kaldı doğumunuza
SibelVatankuluOguz Berna6141 bence kullanılmamalı,bende 2 sezeryan doğum yapmama rağmen kullanmadım karnım hiç kalmadı yinede dikişler yeni iken başka yerlere tututnup kaynayabilir dr tavsiye etmiyor,bence korkmayın göbeğim kalır diye zamanı gelince gidiyo😉😉
Berna6141 SibelVatankuluOguz bana doktorum kullanabilirsin dediği için araştırıyorum canım. Normalde bende doğumdan önce kullanmam diye ortalığı yıkıyodum. Ama evdeki korsede bile çok fayda gördüm.
AyselSleymanSar Fulyademet canım çok merak ediyorum bende 18 nisanda sezeryan olucam ilk dogumum sen sezeryanı yaşamış biri olarak sana sormak istedim gerçekten anlatıldığı gibi çokmu zor
Berna6141 AyselSleymanSar canım bende sezaryan oldum. Ve normal doğum istiyodum sezaryandan çok korkuyodum epidural sezaryan oldum sağolsun doktorumda çok ilgiliydi ve hiç korktuğum gibi olmadı. İki günde ayaklandım 3 4 gündede kendi işimi kendim halletmeye başladım. Emin ol korkulcak hiç bişey yok.
AyselSleymanSar Berna6141 gerçekten çok rahatlattiniz beni ilk gün uyusukluk gecince dayanilmicak ağrınız oldu mu bende epidural istiyorum ayrıca
Berna6141 AyselSleymanSar ben gece 1 de girdim sezaryana. Sabah 5 e doğru etkisi geçmeye başlamıştı. Serumla birlikte morfin verdiler fazla ağrı sızı hissetmedim canım.
AyselSleymanSar Fulyademet sezeryan deyince herkez korkunç birsey gibi yazık der gibi davranıyo konusuyo anlam veremiyorum