SedefUygun Kızlar selam 35+2 yiz yarın sağlık ocagı kontrolüm var gitsem mi gitmesem mi bilemedim ? Kontrolü olanlar naptılar acAba
Benimguzelkiziim SedefUygun gitmedim tırsıyorum kendi doktoruma zor gidiyorum bi kere aradılar daha aramadılar normalde gelene kadar ararlardı😁
Nvn00 SedefUygun Benimde hem 2. Doz tetanoz aşım geldi hem şeker yükleme zamanı geldi korkuyorum gitmeye. Üstelik benim aile hekimim on gün kadar önce koronadan karantinaya alındı 😑
Fatmali Bende korkuyordum tahlillerimden dolayı mecbur gitmek zorunda kaldım dış kapıdan içeri tek kişi alıyorlar muayene bitene kadar başka kimseyi almıyorlar iç içe olmuyosun hastalarla o açıdan iyi gibi😕
Hatcefatma Fatmali evet öyle ama tuvalete girmek zorunda kalıyorsun ben gecem gittim tahlil vermek için tuvalete girdim eve geldim korku sardı bi daha asla gitmem dedim
Pamuuk Bende gittim suan 28+5 cuma gittim soru sordu tansiyon fln zaten doktrumun yaptı herseyi ekrandan söledi tamam gerek yok mauneye dedi gönderdi zaten kan fln almıyor bizim saglık ocagı muane ige aşı fln yapıorlar ilk defa gördüm kan almayan saglık ocagı😂
Hatcefatma Gitmedim sağlık ocağına korkuyorum onun yerine doktoruma giderim orda parası neyse tahlil yaptirirm 🥰🥰
Hatcefatma hulya1406 doktora gittim me kadarlık oldgunu öğrendim sonra sağlık ocağına gidip bilgi verdim onlar da gebe takibi baslatti
Gaazell SedefUygun Ben ilaç yazdırmaya gidmiştim geçen gün valla hemşire ve doktorun dövmediği kaldı yani haklılarda o yüzden bir şey diyemedim. Hamilesin ne işin var burda diye söylenip durdular bir sürü. Hastaneler dolu olduğu için corona hastalarını sağlık ocaklarına götürüyorlarmış. Gittipimde de dezenfekte ediyorlardı. Doktor odasına almadı kapının dışında görüştüm. Hemen eve git yıkan dediler korkudna üç buçuk attım koştur koştur banyoya girdim hemen. Acil bir şey olmadığı sürece gitmwyin çıkmayın derim ☹️
Eylul-Ada2020 35+2 yim yarın randevum var tahliller için ,, arayıp öyle gidicem belki gelme der ❓🤷♀️
Fatma09 SedefUygun benimde vardı gittim perşembe günü kimse yoktu zaten bomboştu maske taktım eve gelincede üstümdekileri çıkarıp duş aldım