Seray123 İkinci konu başlığım olucak hanımlar 90 kilo ile hamile kaldım 5 aylık hamileyim 1 kilo aldım sadece .. kilolu hamile kalan var mı aranızda ve çatlaklarım oldu bu çaylaklar doğumdan sonra geçiyor mu ???
mmylmz Seray123 çatlak geçmez kılo ya nasıl oldu catlak acaba :( bende 85le hamıle kaldım. 1 kılo aldım 12 haftadayım. sız almamışsınız ne guzel
MerveAkty Seray123 bende 85 le hamile kaldim 26+1 deyim 83 kiloyum suan çatlaklarım önceden vardı ani kilo almıştım ben ondan hamilelik sonrasi catlak olmadi 💕
Alimsme Seray123 Bende 95 kiloyla kaldım hamile şuan 6 aylık hamileyim 2 kilo almışım 😂 şuan kendime büyük beden lohusa gecelik takimi bulamıyorum 👍👍😂
Seray123 Çatlak insanın moralini ister istemez bozuyor ama evlat sahibi olmak icin değer kaçıncı aydasınız
Derin_Demir Alimsme şuan 3 basamaklılara gördüm 🙈ama pijama ve gecelikte xl oldu. Trendyoldan aldım. Lohusa ve hamile olduğu için bazı modellerde xl rahat olur
Csnsu Unutkanlık aşırı var 😂çatlaklarım dan bahsetcektm 😂daha önceden de vardı beyazladı yok gbi yanı şimdi yanlarım ve göbeğimde var ufak ufak sıkıntı yok ama sağlıklı sekılde doğsun yvrm baska bişii istemiyorm taksamda takmsmda catlıcak nede olsa
Csnsu Seray123 daha baktırmdım kontrole gdıcem 3 hfta sonra gel canım dedı korkuyorum zaten 😅 şekerim cıkarsa dıye umarım cıkmaz ekmek yememye seker makarna patates pirinc yememeğe özen gösteriyom bide 3 litre su ıcıyom
Glcnazz10 Seray123 benim 3 gebeligim ilk hamileligimde catlaklarim oldu harita gibi sadece beyazlaştı geçmedi malesef 9 yıl oldu yani şu an da da 98 ile hamile kaldım 26 haftalk hamileym 13 kg aldım 😒
Ezgim İkinci gebeligimde 110kilo ile hamile kalip 110,7 ile doğum yaptim gebelikte 5 kilo verdim sadece verdigim kiloyu aldim simdi ucuncuye gebeyim 115 ile gebe kaldim 112 kiloyum 8+3 deyiz bunda ne olur bilemem 😂
Umitmerve27 Kizlar bende 79 kilo ile hamile kaldim ama kilo verdim suan 22 haftaligiz ve 72 kilodayim