Merhabalar bir doğum hikayesinde benden gelsin 🤗 haftalardır aylardır burdaki hikayeleri okuyup cesaret bulduk sıra bize geldi 👍 miniğimi kendi isteğimle sezeryan olarak dünyaya getrmeye karar verdim çünkü normal doğumdan çok korkuyordum ki çatı muayenesi bile yaptrmadım. Doktorumda kabul edince 38+5 te almaya karar verdik . Bir gece önceden hiçbişey yiyip içmeden erkenden hastaneye yatışımız yapıldı bi yanım o kadar rahat bi yanım çok heycanlıydım .hemşireler gelip hazırladılar damar yolu açıldı ve ameliyathane alındım . Ameliyathanede herkes çok iyi konuşlandı ve bu beni çok rahatlattı arkasından anestesi uzmanı pozisyon almamı ve geri çekilmemem gerektiğini söylerek başladı. İnanın hiçbir şey duymadım odada takılan damaryoku bundan daha çok acı vermişti . (Ben kan alırken bile ağlayan biriyim🤪) anında ayaklarıma bi sıcaklık ve uyuşma geldi sondayı bu esnada taktılar. Sonra doktorum geldi konuşup başlıyoruz derken beş dk sonra kızımın sesini duydumm kontrollerinden sonra yanıma verdiler sıcacık bir o kadar masum ve harika bi his 🥰 sonra dikişlerim tamamlanıp toplamda 35 40 dk sonra odaya gelmiştim . Özetle sezeryan olacak arkadaşlar asla korkmayın inanın çok rahat bi operasyon mutlaka depend alın çok kurtarıcı ameliyat sonrası bol sıvı ve kahve tüketin asla baş ağrısı yaşamadım ayaga kalktıktan sonra bolca yürüyün yürüdükçe açılıyo insan . Şuan 10 . Günüm evimdeyim yanımda kimse yok ve kendi işimi kendim yapıyorum çok şülür hareket ve bol su çok önemli doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar dilerim 🥰🐣🌸