hayalim13 Bu ay femara verdi doktorum merak ediyorum faydasını gören batmı bu şekilde hamile kalan varmı
Liva90 hayalim13 ben femara ile ilk ayımdan hamile kaldım aynı ay içinde rahim filmimde çekti doktorm 1,5 yıldır deneyip kalamıyordm doktor değiştirdm rahm filmi çekti femara verdi 1 ay sonra hamileydm darısı sana
TunarinAnnesi hayalim13 Kuzum 2 defa hamile kaldım 2 Side femarayla mücize bir ilaç etkisini artirip 100de 100 hamile kalmak için femara iç 8 ci gün rahim filmi çekil o ay İnşAllah hamilesin
Hayal11 hayalim13 Ayca0707 Merhaba kızlar famera kullanmıştım. 21 marta 3 tane yumurtam 20mm olmuş doktor çatlatma iğnesi ovitrelle yaptı 36 saat içinde çatlar ilişki dedi şimdi vurulduğum günden sayıyorum 15.gün ama çatlaması 36 saat sürüyorsa 13. Gün bugün iğne olalı bugün test yaptım bana göre bulanık eşime göre çizgi var bakarmısınız sizce nasıl ??? Birde adetime 6 gün var daha erken mi sizce ??? Aslında çatlatmadan sonra 14. Günde çıkar diyorlar ama adetime de 6 gün var [url=https://hizliresim.com/uruPik][img]https://i.hizliresim.com/uruPik.jpg[/img][/url]
hayalim13 Liva90 doktor bana dedikş bu da dene tutmasa rahim filmi çektircem canım senin rahim filminde bi skntı çıkmışmıydı
hayalim13 TunarinAnnesi doktor eğer bu ay femarayla tutmasa rahim filmi çekil dedi canım dün çatlatma iğnesini vurdum bakalım hakkımızda hayırlısı
Nehir08 Ben femaranın ikinci ayında hamile kaldım düşük yaptım sonra bir ay verip tekrar kullandım ikinci ayında tekrar hamile kaldım gerçekten yumurtacığa etkisi büyük
Nehir08 hayalim13 3 kez vuruldum ikincisinde hamile kaldım düşük oldu en son femarayı kullandığımda iğneyi vurulamadım doktora gidip ama yine de tuttu kendiliğinden
melikeuyanik Hayal11 çizgi var gibi geldi banada ama sen hergün tekrarla bence bazı testlerde yanıltıcı olabiliyo
Hayal11 hayalim13 adete daha var demi canım erken yapıyorım 6 gün ciddi bir süre rabbim hayırlı haberler nasip etsin
hayalim13 Hayal11 tabi ki bnde 13 gün yapmıştım yok gibiydi adet günümden 2 gün sonra yaptım direk kıpkırmızı çıkmıştı