Kerime95 Merhaba arkadaşlar 33 haftalık hamileyim bebeğim haftasından karın ve uyluk kemiği açısından geri, kafa olarak haftasında gidiyor bu sorun olur mu ?
Islim123 Kerime95 kilosu normal canım benimde tam 33 te 2000 kilo idi ideal dedi zaten bu haftalardan sinra gelişimi hızlanıyor
Snmdnz Kerime95 bende 29+3ken gitmistim 1890gr. 42 cm demisti doktorum gayet normal dedi canm suan 33+2deyim bende
Sivas580 Kerime95 internette de o kilolarda olmasi lazim dyo caninizi skmayin bu haftalardan sonra kilo aliyolar zaten
Fasulyem_1 Deletedmom317 kilosu biraz az canım. Ama sen ve eşin nasılsınız çok zayıfsanız çocuk için de normal olabilir
Kerime95 Fasulyem_1 orta boylu ve kilolu değilim genetik olarak ama Bebek için beslenme olarak şimdiye kadar karbonhidrat neredeyse çok az tükettim ve akşam 7 den sonra asla yemek yemedim onunla bağlantısı olabilir mi
Fasulyem_1 Kerime95 7 den sonra peki aç mı bıraktın kendini açılıp da mı yemedin yoksa açıkmadın mı. Karbonhidrat yememen iyi bir şey onda sıkıntı olmaz da
Kerime95 Fasulyem_1 acıkmıyordum ama sabahları da erkenden kahvaltı yapmadım açlık duygum yoktu yani bol et balık yoğurt tükettim tahıllı şeyler yedim yiyorum çokça da hareket ediyorum.
Fasulyem_1 Kerime95 yani internette hangi haftada kaç kilo olması gerektiği var ordan bakarsan senin haftanda en az kilo sınırında en az 1800 olması lazım ama geride degil alt sınırda sadece. Aç bırakma kendini bende bir ara kilo almam hızlandı diye gece acıkınca falan aç bıraktım kendimi o iki hafta bebek çok kilo almadı 2 haftada 100 gram almıştı sadece sonra bıraktım o işleri şimdi acıktıkça yiyorum sadece saglıklı olmasına dikkat ediyorum
Kaderisi 2 haftaya kadar normal diyorlar bizim 33+5 te 2300 dü biraz genetik olabilir veya bundan sonra hızlı kilo alır endişe etme annesi 😊