Yuksl Kızlar 33 haftalık hamileyim ilk 4 5 ay çok iştahlıydım sonra iki ay düzene girmişti şuan daha fenayım doymuyorum 😑 heran açım ve pilates eğitmeniyim beslenme konusunda bilgim olmasına ragmen önüne geçemiyorum 😏😏
Deletedmom317 Yuksl aynen 55 le hamile kaldım. O kadar dikkat ettim . 33 e gircem saldım kendimi evde oturmaktan cnm sürekli browni bisküvi tarzı şeyler istiyor
Aydeniz09 Yuksl Bende 21. Haftamdayım tam aksine hiç iştahım yok. Asla yemek yemek istemiyorum . Mide bulantısı filan da yok. Ama yemek yiyesim aslaaaaa yok öğüre öğüre yiyorum yutamıyorum. Bebek beslenmeyecek diye çok korkuyorum sırf onun için kendimi zorluyorum 😭
Minikkusum_ Her an açım sürekli açım resmen doymak bilmiyorum akşam yemeği yedikten 1 saat sonra tekrar acıkıyorum canım atıştırmalık şeyler istemiyor sürekli yemek istiyor ve ben 27 haftalık olmama rağmen 13 kilo almışım doğuma kadar ne olurum bilmem
hunilimom Yuksl 2ay içinde gitti kilolar doğumdan 1hafta sonra tartıldık 15 kilo gitmişti beslenme alışkanlığı ile ilgili ben hala hamur işine makarnaya devam hatta çocuktan fırsat bulamayıp sadece makarna bile yapıp yendiğimiz oldu
Yuksl Aydeniz09 allah yardımcın olsun inş bebek için üzülme bence çünkü vücudunda depolanan seylerden beslenir ama sen güçsüz kalabilirisn elinden geldiğince yemeye çalıs😑😑