eymenelif Berre iki gun olucak canim yikadim utuleyip kucuk keseciklere koyup baglyp koyucam cantaya🤗
eymenelif EmineeMirayy95 bende ayni canim benjmde bebegim ultrasonda bir hafta onde gidiyor bi sorun olmuyor diger bebegimede oyle dediler birde oyle olmasina ragmn 41 haftada dogurmstum bj sikinti olmuyor m. etme
EmineeMirayy95 eymenelif doktorumda sorun olmayacağını soyledi canim ama kilosu fazla dedi. Bu gidisle 4 kiloyu bulablir dogunca dedi. Canimi sıkan oyle olursa normal dogum olmazsa diye tedirginim. Ama bebeğim sağlıklı olsunda sorun degil napalim
eymenelif Deletedmom404 evet canim onlar iyi olsunda var diyorumya ckkicak gibi sanki kasik kemikleri sankk sjmdiden aciliyor gibj tuvalete gitmeye korkuyorum o derce hayirlisi olsun ama bj siknti yok sukur🤗
Deletedmom404 eymenelif öle tabi canım Rabbim hepimize miniklerimizi kucaklarımıza sağlıkla aldığımız günleri de nasip etsin inşAllah 🙏🏻😍
gencerr eymenelif benimde bacaklarim cok agriyor disari cikinca surekli tuvalete gitme ihtiyaci tutuyorum ama genede iyiyim bebegim icin deger saglikli olsunda minigim rabbim.insallah hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder💞🤰👼👶
Srm 29+2 olduk bizde bel ağrısı sırt ağrısi mide yanması bacaklarda varis halsizlik başladı 1 haftadr son 10 hafta kaldı insallah sabrla bekliyoruz 😕☹ ama hareketlerini hissettikce unutuyorum herseyi 😍😊💕🤰
eymenelif EmineeMirayy95 dort kilo olmasida cok nisey dgl canim aslnda maasallah bebeginede rabbim nazardan korusun yani oda sana bagli biraz sana gucu verir ins rabbm catin genisse dogurblrsnde ins.☺
Ozlemr eymenelif bende 30+5 im beklediğimden çok daha erken ağırlaştım. Çatı ağrısından çok çekiyorjm çok çabuk yoruluyorum.
Roses Vücudum şişiyor parmaklarım artık yataktan zor kalkıyorum ve vücudum çok hassaslasti dokunduğum her yer agriyo 29 haftalik olduk
eymenelif Roses evet benimde canim birde surekli uykum geliyor uykumu alsamda surekli bir uyku halindeyim