Kızlar öyle uzun uzun yazmiycam 2 gün önce sabah nişanım gelmişti akşam sancılarım başladı 5 dakikada bir geliyodu. Ertesi gün de aynıydı hemen hastaneye gittim doktor sen 1 haftaya anca dogurursun ilk gebeliğin bunlar yalancı sancı acilman yok dedi ertesi gün oldu sabah 5 dakika da 1 geliyodu 40 saniye sürüyordu gece saat 1 e kadar ondan sonra 3 dakika da 1 e düştü bu sefer 60 saniye suruyordu ve daha da siddetlenmisti normalde Ankara Gülhane Hastanesi’nde takipliyim ama doğuma Sami ulusa geldim bestepede ki çünkü Gülhane pandemi hastanesi oldu neyse saat 2.00 gibi acilden girdim hemen açıklığına baktılar 4 cm nst de düzenli sancı var 140larda yukarıya yatış yaptilar çıktım nstye bağlandım ve suni sancı verildi ilk başta 140 olan sancı suni sancıyla 214 oldu ve suyum da patlamadigi için doktor patlattı herşey ondan sonra başladı sancı geldikçe ikin dedi kızlar asla sesli ikinmayin hiç bir işe yaramiyo büyük tuvaletinizi yapar gibi ikinin neyse saçı gözüktü sonra çatala aldılar hemen ikin dedikçe ikindim ve 3 ıkınma sonrası oğlum yanagimdaydi 💖😍😍😍son anda biraz kesmek zorunda kaldılar oda olsun artık 😂 gece 2:30 da başlayan doğum seruvenim sabah 05:15 demutlulukla son buldu😇❤️😍😍😍😍😍😍 Rabbim herkese kolay doggumlar nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️