Sedanidadefne Merhaba kızlar 32+3 ikiz bebeklere hamileyim. Bugünlerde elim ayağım boşalıyor takatim kalmıyor. tansiyonum hep düşük benimle aynı durumda olan varmı ne önerirsiniz
durununannesii Sedanidadefne bende 12 haftalık hamileyim benimde tansiyon düşüklüğüm var ve aşırı derecese baş ağrısı var tansiyonunuz kaça kaç çıkıyo?
Seymabebgm Sedanidadefne bu haftlalrlda insanlardan bunu cok duymaya basladm bebek buyudugu icin artk kan basincimi yukseliyor aceba ben 34 haftadaym.yasamadm ama.zor olur baya
Artemis0 Sedanidadefne Ben de geçen hafta az daha bayılıyordum. Evde biri olmasa bayılıyordum. Hemen yatırdılar beni tuzlu ayran içtim kendime aldım. Dikkat etmek gerekiyor, belki de sık sık ama az yemek gerekiyordur.
Ikizlerr Ben progestan aldiğimda yada aciktigim da yaşıyorum genelde tuzlu ayran toparlıyor için isterseniz
Sedanidadefne durununannesii 6ya5 8e4 genelde bu civarlarda tansiyonum düştüğünde elimi sıkamıyorum büyün gücüm gidiyor
Enesh 12 haftalık tek yumurta ikizlere hamileyim aynı durum bir hafta dır yaşıyorum şiddetli baş ağırı tansiyonum çok düşük tuzlu ayran ile ancak kendime geliyorum çok zor😢
Sedanidadefne Artemis0 şu karantinadan tüm düzenimiz kaçtı ben sadece 2 öğün yiyorum öğlen 3 de kahvaltı akşam 8-9 gibi akşam yemeği 🤷🏼♀️
durununannesii Enesh ikiz değil canım tekiz 😂 bi bebek bile tansiyonumun yerlerde olmasına yetiyo rabbim ikiz annelerininde bizlerinde yardımcısı olsun 🙏🏻
Enesh Sedanidadefne evet varmış doktorum ole dedi inşAllah sonuna kadar sorun yaşamam biraz korku var herkes olumsuz yorumlar yapıyor 12 aya kadar hiç sorun yaşamadım kusma ve sayiri bişey olmadı
Sedanidadefne TAkilicci bünyeden bünyeye göre değişiyordur herhalde. Benim elim kolum gevşiyor güçsüzleşiyorum bayılma vs çok şükür olmadıda
Ebru52 Sedanidadefne kan ilaci kullanıyorsanız eger o yapiyor ben uzun sure sknti yaşadım hamileligim bayagi skntili geçti ilaçtan oldugunuda farkedemedim. Tansiyonum hep 8/4 9/3 sürekli bayilip gidiyordum
Sedanidadefne Ebru52 Ebru52 öyle mi kan ilacından olabileceği hiç aklıma gelmedi ferrum fort kullanyorum sabahları aç karnına 2 tane hemde