Aysen2709 Baharargun kuzum bende 36 haftaliğım aynısı bendede var dün sirdum bi allahın kulu cevap vermedi cevap vermek için cinsellik veya kaynanayla ilgili post açılması gerek.heralde 🤦♀️ne zamandır var ağrı
Gmzalp Baharargun 35 +1 deyim bende .alt karnimda asiri ağri oldu dun gece zor uykuya daldim.üşütmüş olabilirmiyiz yada gaz sıkışması yine ara ara geliyor.bol bol hareket ediyorum evde tabi temizlik yaparak oturunca bebek hem cok tekmeliyor hem de agri oluyor
_kizannes5 Baharargun ben 35+5 hamileyim adet sancısı var çok agriyo karnım ortalık malum hiç gondermiyo eşim
atanurmervee Aysen2709 kesinlikle katılıyorum. Gerçekten adam akıllı soru sorulanlara cevap verilmiyor nerde insanın özel hayatı var bir ton yorum geliyor.
Papatyakalplikadin Baharargun canım 33. Haftadayım bende de var :) demekki normal hepimizde olduğuna göre :)
atanurmervee Baharargun bende 35 haftalık hamileyim. Benim de çok aprım var özellikle kasık bölgem de. Yatarken kalkarken bile çok zorlanıyorum. Sanırım son zamanlarımız ondan ağırlaştık iyice
Razz7020 Sizin haftalarınız büyük ben daha 13 haftalığım ölcem karın ağrısından sabahtır kıvranıyorum😢😢
Melisafeyzullah 7 idi 58 yğkseldi şimdi daha baktırmadım 4 gün geçti gebe oldugum söylendi ama bel ağrım var normal mi
nisam45 Bizde yarın 34 olcaz inşallah. Ve sabah yataktan kalktığım gibi karın ağrısıyla tuvalete zor yetisiyorum neyin nesi bilmiyorum.