defnemila sndsk Valla bende hissediyorum bazen yerimden zıplatıyor beni 🤦🏻♀️ Normal demişti doktor baş geliş döndü çünkü. 34+3
Yelz_91 sndsk benimki ayaklaryla bastırıyor canım her an bir ayak çıkacakmış gbi hissediyorum🤦🏻♀️ Bir an elktrik çarpmış gbi oluyorum
MerveLiva defnemila ben 32.haftaya giricemde özellikle geceleri vajina tarafında tık tık kalp atışı gibi hissediyorum hıçkırık mıdır kalp atışı mıdır acaba bir ay önce ters duruyordu umarım benmkide başaşağı olmuştur🙈
defnemila sndsk Hele bu sabah yatakta sıçradım çok baskı uyguluyor canım acıyor bende bugün-yarın doğurcam diye hissediyorum nedende içimde kötü bi his. Belim çok ağrıyor midem bulanıyor halsizlik var sanki enerjimi başkası kullanıyor 🙄🙄
Secion MerveLiva şu an 32 haftalık ve paylaştığınız durum bende de mevcut 28. Haftada tersti ve plasenta aşağıda görünüyordu biraz endişeli ve stresliyim
MerveLiva Secion valla bir aydır virüs sebebiyle gidemiyorum doktorumda acil bişi olmadıkca gelme dedi merakta ediyorum pozsiyon aldı mı diye
MerveLiva defnemila evet uzun sürüyor tıkta tık tıkta tık😂 ozaman kafası aşağı dönmüştür inşAllah aşağıda hissettiğimd göre🙈😁