Buse0163 Kizlar merhaba..24 haftalik gebeyim git gide doguma yaklasiyoruz bebegin kilo almasi icin yemeliyim.. 4 hafta once ebebgim 360 gr dı sizinkiler nasil ?
ayseakcura Buse0163 bi kaseye 1 adet muzu ez üzerine süt doldur ye hergün ❤️ Benim kızım 2 hafta önde 36. Haftamız deneyin derim
Arelannesi Buse0163 hergün 2 bardak süt 5 er tane badem ceviz 2 tane muz kaşar peyniri 2 kase yogurt aklima simdi bunlar geldi :)) bn byle kilo aldrdim
Elif_buluy Ben cok muz yedim ve süt istim ve cok meyve tukettim bebegimin kilosu 2 hafta öndeydi baya tombis yanaklari ozellikle meyve cok kilo aldiriyo
Mororkide Buse0163 Şu an 25 haftalığız 30. haftadan sonra ben mi bu kilo durumunu takmayı düşünüyorum bence daha erken ayrıca ılk hamılelgımden bılıyorum dıyım Bulgur pilavı makarna kaşar peyniri süt sütün içine cici bebe ceviz muz çekip bilendırdan içebilirsiniz gerçekten çok kilo aldırıyorm yumurta ve dengeli beslenme 7,5 kg alıp kızıma doğum yaptım Üç kiloydu bebeğim ilk doğduğunda tamamen dengeli beslenme ile alakalı bence
1Minikmucize Süt, kefir, kaşar peynir, pekmez, yumurta, ev yoğurtu bunlar çok yarıyormş bebeğe bn hep yedim bebeğim haftasından 2 hafta önde görünüo iri oldğundan
Busra570 Buse0163 daha önce de denk geldi böyle neden bebeğe kilo aldırma peşindesiniz gerçekten anlayamadığım için soruyorum
Busra570 Yani inanın siz istesenizde istemesenizde hatta hiç bişey yiyemesenizde o bebek illaki kilo alacak siz sadece beslenmenize dikkat edin hatta böyle kilo aldıracak ve bebeğe size hiçbir katkı sağlamayacak makarna pilav tarzı şeyleri yemeyin doktorlar önermiyor zaten. Onun haricinde tabiki yiyip içebildiğiniz sürece canınız da istiyorsa süt yumurta peynir et balık tavuk özellikle sebze yemekleri meyve bunlar çok önemli kendinizi de zorlamayın. Tabiki bunlar benim düşüncelerim takılmayın böyle şeylere sağlıklı olsunlar yeter yani ha 2 kilo olmuş ha 3 kilo zaten erken doğmadıpı sürece kilosu yerinde olur merak etmeyin.
Bsrabs Buse0163 Muz Soda Tahin pekmez Süt Meyve Kuruyemiş (Ceviz, Fındık, Fıstık, Badem, Kuru üzüm) Kaşar Peyniri Bol su Yoğurt Yumurta