Laloba Kızlar adet sancısı gibi çok hafif bi sancım var bide belimin sağ tarafında kramp gibi bi ağrı var ayağıma kadar vuruyor ağrı ama dün çok yoruldum iş yaparken fıtığım da var acaba ondan mı oluyor yoksa doğum sancısı mı anlayamıyorum 🙄
Krkas-turan76 Laloba Bilemiyorum ama benim 2 gün önce sancim vardı doğum sancısı çok şiddetli oluyor tuvaletin varmış gibi sürekli beline vajinaya aşırı ağrı vuruyor ve belli dakikalarda geliyor ayriyetten çok şiddetleniyor kaburgalarına kadar
Gulbiye35 Laloba 38+1 de dogum yaptim hic sancim yoktu suyum gelmedi nişan gelmedi tarif ettiğin dogum başlangıcıda olabilir
Demetdemircioglu Laloba ben öncesinde hic sanci yasamadim (adet sancisi gibi )bilemiyorum o yuzden ama dogum sancimin en net tarifi siddetli ishal agrisi gibiydi
Laloba Krkas-turan76 dediklerinizin hepsi var bikaç gndür ama sancı az olarak başlayıp sonra artmıyor mu normalde
Krkas-turan76 Laloba o zaman kesinlikle git benimde 2 gün öyle sürdü hastaneye gittik sabaha doğru 5 gibi çok arttı kaburgalarım kırılıyordu sanki
Laloba Krkas-turan76 dakika tutuyorum 4 sefer 13-15 dakikada bir 30 saniyelik sancım oldu ama emin olamıyorum 🙄
ozgetunc Gulbiye35 ne güzel Allah bağışlasın bebişinizi 🙏🏻 Sağlıkla büyütün 🥰 açıklığınız var mıydı peki gittiğinizde benim iki gün önce nişanım geldi dün 1 cm açıklık vardır, bugün yine düzensiz ağrılarım var acaba açıklık devam ediyor mudur diye düşünüp duruyorum 😊
Gulbiye35 ozgetunc ne şancı ne aciklik vardı kontrol için gitmiştik alttan muayenede 4 cm aciklik var doğuma alıyoruz dediler darısı sizlere insallah