Mihriban22 Ceylan12334556789 7+3 bebegimin kalbı durmus 9 haftalık oldugunda kontrole gıttıgımde ogrendık daha sonra kocaelı alıkahya kadın dogum devlet hastanesınde dıl altı ılacla dusuk yapmamı sagladılar ama keske normal dogum yaosaydım daha ıyıydı bole bı sancı yok 5. İlaçta bebegım dustu sınra normal amelıyata gırer gıbı narkozla uyutup yaptılar ama sızı korkutmak ıstemem bazı hastaneler canlı olarak yapıyorlarmıs bıkac atkadasımdan duymustum
annee27 Ceylan12334556789 cnm 750 nin neresi cok be 2 bin lira verdim. 1 gece yattm hastanede kendilignden dussun diye bekledk olmaynca genel uyutup aldilar. Ama uyandiktan sonra normal olmustum. Hic biseu yoktu agri sizi sadece kanama vardi.
Gijok Korkutmak icin degil yanlis anlamayin beni ama uyutacak bi yerde yapin devlet ozel farketmez (ben de devlette acil alindim kurtaja 3 yil onceydi ölmek icin yalvardim allaha hastaneden kacdim gittim ozelde anesteziyle yapdirdim )
Syh42 Ceylan12334556789 bende genel anestezi ile olmuştum. Ayildıktan sonra ağrı sızı hissetmedim. 1 gece kaldım sabahına çıktım. Ama anestezisiz olanlardan pek te güzel hikayelerr dinlemedim. Mümkünse anestezi alın
sdnrkya Nur2121 çok geçmiş olsun çok şükür bir evladın var rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin 🤲
Ayseee1 Ceylan12334556789 Canım genel anestezi olacaksan hiç bisey bilmiceksin ne ağrı ne bisey benim hiç agrım olmadı bende 7 haftada kalbi durdu diye kürtaj olmuştum çok korktum ama hiç korkulacak bisey degl ms