Songsong Merhabalar gecmiş olsun oncelıkle,spınsl sezeryanda vurulan ıgne cok acıtıyor mu ve Uyuşmanız kac saat sonra duzelmeye basladı acaba😇💐
Cananezerr Songsong tırnağınızı alın belinize hafifçe bastırın öyle bir acı kesinlikle korkmamalısınız hareket etmemeniz yeterli 😊 Doğumdan yaklaşık 4 saat sonra benim uyuşukluğum geçmişti 😊
Cananezerr Marryy ilk gün hastanede ayağa kaldırıyorlar zaten tuvaletinize falan gidiyorsunuz ikinci gün eve geldim ben hafif ağrılarım vardı yine ama evin içinde ayaktaydım 3.gün duşumu aldım 4. Gün evimi bile temizledim çok çabuk toparladım darısı herkese 🙏
pnremr bende spinal olucam Merak ediyordum sagolun. Genel anestezi ile olmustum ilk dogumumu korkum var spinalden ama herkes acimiyor diyor. Bir de sonda olayi var😒 oda da taktmislardi ilk dogumda. Bu hastanede de oda da takiyorlar diyorlar ama konusucam istemiyorum. Uyusturunca taksinlar cok can yakiyor Cananezerr
Marryy Cananezerr aa ne güzel bazı arkadaşlarım 5 günde kendine gelemiyorsun diyordu bünyeyle alakalı sanırım😊