gmzgrn06 Anneler anne adayları merhaba.😃 Şu an 16+3 ilk bebeğime hamileyim dün bir kızımız olacağını öğrendik ve beni hemen bir telaş aldı deneyimli olanlar alışverişe ne zaman neler ile başladınız fikir verebilir misiniz rica etsem 🤗
hmyrmom Ufak tefek şeylerini aldım canım kıyafet battaniyeler müslin örtüsü küvet seti filan.. 23 haftalığım şuan virüs işleri girdi diye erteledim kalan alışveriş için 30 haftaya kadar beklicem baktım virüs derdi bitmiyor internetten beşik bebek arabası vs alıcam 🤷🏻♀️
gmzgrn06 hmyrmom virüs olayı hepimizi mahvetti umarım doğumunuza kadar herşey bitmiş olur ve bebeğinizi sağlıkla alırsınız kucağınız 🤲🏻
gmzgrn06 Mororkide bizde çokamauacağız maalesef ama internetten ufaktan da olsa birşeyler almak istiyorum fakat nerden başlasam bilemedim
Mororkide gmzgrn06 ilk bebekte heyecan asırı oluyo benım ıkıncı zıbın alabılırsın 0-3aylık takımlar mesela yavas yavas battanıye takımları olabılır
Melisabkc Canım istersen ilk önce bakım malzemelerinden başlayabilirsin, alt açma minderi, şampuan, bebe yağı Losyon ,küvet seti ,biberon ,emzik ,oyun halısı gibi 😊