birtospikannesi Şubat ayında Gonal-f Kullandım.Fakat çok sayıda büyümüş yumurtam olduğu için çatlatma iğnesi yapılmadı.Doktor üç ay Gün aşırı ilişki Önerdi.İğnenin dozu üç ay Devam ediyor dedi.İlk ay başarısız olup ikinci ve üçüncü aylarda hamile kalan mı var mı?
Buse3412 birtospikannesi ben gonalfle kaldım 3 denemede 🤗 2 cide de olurmuş ama kafamı dinlendirdim gitmedim.
birtospikannesi Buse3412 ben subatta kullandım kontrollerim falan yapıldı ama 3ay sadece gün asırı ilişki önerdi dr kontrol edilmeyecek dedi. Ve ilaç kullanmıycam 900lük ve 500lük kullandım o ay. 3ay baska bi ilaç falan hiçbişey kullanmıycam.sende nasıl oldu ?
Buse3412 birtospikannesi yok bana adetin 1 ci gününden 8 ci gününe kadar vurdurdu gittim istediği büyüklüğe ulaşmıştı ovitrelle verdi ertesi gün 9-10 arası vurul dedi 36 saat sonda ilişki dedi 3 4 gün ilişki oldu kaldım çok şükür 🤗♥️🙏🏼
Buse3412 birtospikannesi şöyle ilk ay klomen kullandım olmadı 2 ay klomen ve famera kullandım gitmedim 3 de letu yani famera ve gonfl kullandım
birtospikannesi Buse3412 anladım simdi.benim sorum daha baska ama 😄 Allah hayırlı uzun ömür versin evladına 🙏🏻
Buse3412 birtospikannesi amin inşAllah en kısa zamanda senin haberini duymak dileğiyle canım ♥️Sor istediğini sorabilirsin