Ayti_C_ ve aynısını yaşadım hata kırmızı geldi doktorum ünlü prof hiç bişey yok dedi ve gerçekten de dediği gibi oldu burda kalbi durdu falan demişler herkesin bir olcak diye bişey yok Allahın izniyle kalbini ferah tut rabbim o diyenlere tekrardan evlat nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼Sanada sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin sen korkma bak gör hiç bişey olmicak ve bu tarz lekelenmelerin olması cok normal he düşük tehliken mi var dedi yat ağır kaldırma bende de aynısı oldu hata pembe kan geldş ve seninki yerleşme lekesi bile olabilir yengem şyan hamile bildiğin adet cok şükür bişry olmuyo banada dediki mecburen burda bi doktora gitmek zorunda kaldım bana dedi ki yok dğşük tehliken var 2 tane vajinadan 2 tane ağızdan progestan alıcaksın yoksa bebek düşer ay Allahım 4 aylıktım ozaman nasıl aplıyorum Dünyam başıma yıkıldı resmen ordan cıktım almadan doktorumu aradım dedi sakın buse alma bana gel 2 gün sonra gelmesende olur ama için rahat etsin gittim dedi sen iyimsn bebek kocaman adam olmuş ne düşüğü dedi ya sana sadece leken var git kalbini dinle için rahat etsin dedim dedi sen gittin kendini strese soktun dedi birşey yok dedi ve gerçekten bana ne dediyse cıktı.