Miniginannesiiii1111 saadetcaparrl nasıl gebeliğini riske atıyorsun anlamıyorum yaaa pes buraya soracagina doktora gitsene normal mi bu sence bir sen düşün
tugbats Doktora git seni korkutmak istemem ama aynısı bana da oldu devamlı geldi kötü sonuçlandı hemen gitmelisin hemen git progestan versinler
saadetcaparrl Miniginannesiiii1111 tugbats kız gebe olduğumu öğrendiğimde doktor 5 tane progestan verdi zaten kullandım
saadetcaparrl Miniginannesiiii1111 fotoğraf atabilseydim atardım keşke yani bi yerim falan ağrımıyor bişey yok ama akıntı var
saadetcaparrl tugbats kızlar malum salgın hastalık var bu akıntı arada sırada geliyor bilmiyorum ne yapacağımı bilemiyorum
tugbats saadetcaparrl salgın hastalık olabilir ama maske eldiven takıp gidebilirsin, ben olsam başladığı an giderdim yine de sen bilirsin
Ebruyildiz saadetcaparrl bencede doktoruna ulas ve ya doktora gitmelisin leke gelmesini iyi saymiyorlar dusuk riski oluyor
yumukeller Bende de olmuştu canım 6+3 de kahverengiydi. Kahverengi olunca korkmayın demişti doktorum.ama sakın ihmal etme virüsü falan boşver.eldivdn maske tak muhakkak git doktora. İçten başlamış bı kanaman olabilir
Kardelennn123 Hemen git bnm dusuk oldu 12 gun boyunca geliyordu dktr bna yerlesme kanamasidir o dedi ilk leke geliyordu snra akinti hlinde geldi 12 gun snunda kanamam bsladi dusuk oldu bekleme 1.5 aylikti bn dusurdygmde …
Gulusuat 12 haftalik hamileyim bende de haftada 1 oluyodu kahve rengi parmak ucu kadar doktor korkulu 1 sey yok dedi normaldir