Annesininmucizesi- Hemsire_anne reflü yatağı varsa yeterli gelir gibi ama yaptırsam mı alınca acaba karar veremedim ay sağlıkla yatsın minnak içinde 😍
Hemsire_anne Annesininmucizesi- almaya karar verirsen eline bi gelsin de ona göre bak bence. Sanki ekstra yatağa gerek olmaz gibi reflu yatağı olunca 😊😊
Hemsire_anne Annesininmucizesi- amin inşallah hepimizin melekleri sağlıcakla gelip konsun yerlerine 😊😍😍👼
Greyy90 Annesininmucizesi- yok burda yorgan yatak yapan yerler var oraya yaptırmıştım 😌teşekkür ederim canım amin inşallah😊 yine de derin kalıyor zaten ilk doğduğu zamanlar reflü yatağı almıştım onunla yatırırım gün içinde
Annesininmucizesi- Greyy90 anladım canım bakayım ben acaba hangisini alacam 🤷🏻♀️ Evet çok mantıklı 🥰
_dlranur Annesininmucizesi- canım ben aldım şuan ama 6 aya kadar 6 aydan sonra düşme tehlikesi var hareketlendiği için ama büyük ve geniş güzel de
Annesininmucizesi- _dlranur diğer anne yanı portatif beşiklerle aynıysa ölçüsü derinliği falan 9 aya kadar da belki idare eder diye düşündüm 🤷🏻♀️Bence de güzle duruyor tasarım olarak 😍
Annesininmucizesi- _dlranur diğer anne yanı portatif beşiklerle aynıysa ölçüsü derinliği falan 9 aya kadar da belki idare eder diye düşündüm 🤷🏻♀️Bence de güzle duruyor tasarım olarak 😍
KubraaC Annesininmucizesi- rica ederim canim daha kullanmak nasip olmadi ama iyiki bunu almisim diyorum😊 1.5 yasina kadar rahat yatabilir icinde
Annesininmucizesi- KubraaC inceledim kuzu park yatak ama daha küçük düşünülebilir bir seçenek çok teşekkür ederim sen bunu daha uzun süre kullanırsın ara katını çıkararak 😍
Cigdem2020 Kiwi sleepere bende düşünmüştüm hem şık hem kolay taşınabilir ama e bebekten baby plus anne yanını aldım taşıması kolay sallanabilir titreşim özelliği ve en önemli tercih sebebim reflü yatağı olarak kullanılması
altn_irm Annesininmucizesi- Bende kiwi sleeper aldım küçük bekliyordum ama daha büyük geldi 😊 oda yaptığımız için çok yer kaplamayan anne yanı beşiği olsun istedim kiwi bunun için çok uygun 👍🏻
Annesininmucizesi- altn_irm benimde düşüncem o yönde küçük olur en fazla 6 ay denilince kararsız kaldım odasına alıştırma süreci nasıl olur bilmediğim için 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Kiwi cidden çok hoş