Yagmur1212 Kzilar merhaba onclikle gunleedir ara ara agrim sancim var ama adetim cok agrili gectigi i in bana normal geliyor 3 gundur de az az su gibi akinti geliyor idrar mi su mu bilemiyorum suyum sızıyor olabilir mi hastaneye gitsem yatisimi yaparlarmi acaba hemen bilgisi olan da olmayanda yorum yapabilirmi ustte kalsin cok acilnlutfen
Gokser Yagmur1212 eczaneye gidip turnusol özellikli pedlerden alabilirsiniz, Su olup olmadığını anlamak için. Suyunuz geliyorsa acilen hastaneye gitmenizi öneririm doktorunuza da haber verip, bebeğiniz enfeksiyona açık hale geliyor. Şimdiden geçmiş olsun🍀🙏
Faray Yagmur1212 hemen eşinizi gönderin nöbetçi eczaneden su mu idrar mı test için turnusol pedi alsınlar. Sizde emin olup öyle hastaneye geçin.
eknsnsr98 Yagmur1212 canım benimkide kaç defa öyle su gibi akıntı geldi gemde çok fazla ama doktoruma gittiğimde bi sıkıntı yok dedi sende bi doktora görün benc e
Yagmur1212 Gokser zaten fitil vermisti doktor akintim.oluuor enfeksiyon diye 4 gundur onu kullaniyorum hani onunla alakali olabilirmi diye
Gokser Yagmur1212 Su gibi geliyor demişsiniz yalnız? Fitil ya da akıntıyla ilgili olsa daha parçalı ve yoğun gelirdi diye düşünüyorum. Benim önerim riske atmayın olacak ama tabii siz bilirsiniz, karar sizin.
Yagmur1212 Gokser gittim hastaneye suyun iyi dedi kanaman sancin lana kadar bekle dedi bakalim olmadi hafta ici yine gel dedi bu arada nst de sanci cıktı 🙈
cncn Hastaneye git ihmal etme 19. Haftada suyum birden geldi çok zor günler geçirdim. Belki enfeksiyonun vardır antibiyotikle geçer. Benim enfeksiyonum vardı.
Kulahci Benim akıntım su gibi gelir haftalardır. Doktorum normam dedi. Yani sızma nasıl oluyo bilmiyorum ama su genelde bi anda geliyo. Çişinizi yaparken öksürün bi geliyomu bakın