Çok şükür bana da nasip oldu doğum hikayemi yazmak.:) Normal şartlarda 1 hafta daha bekletebilirdi doktor hatta bende bekleyebilirdim kendi sancılarımın gelmesini fakat malum durumlardan ötürü 2 nisana planladık doğumumu. Sabah 7 de hastaneye yatışım yapıldı ve hemen suni sancı verilmeye başlandı aynı zamanda nstye bağladılar. Sürekli arttırıyorlardı serumun dozunu fakat hiç sancı falan hissetmiyordum. En son saat 14:00 gibi kasılmalar hissetmeye başladım. Aralarda da yürüyüş yapıyordum. Sürekli alttan muayene ettiler ama açılmam da hiç ilerlemiyordu. Bildiğim tüm duaları ettim. Meryem ana otunu yaptık vs. Hiç bir şey etki etmedi. Nstye bağlandığımda tekrar sancılarım fazlaca çıkmış olmalı ki doktor nasıl hissetmezsin bu sancıları ağrı eşiğin çok yüksek olmalı vs. Dedi ve açılmam da tabiki bi ilerleme yoktu. İstersen yarına hatta bir sonraki güne kadar bile bekletebilirim ama bebek çok yukarda inmesi zor görünüyor dedi. Bende hayır o kadar heyecan korku stres yapmışken daha fazla bekleyemem sezaryen olsun dedim ve böylelikle 02.04.20 de 15.30 da İdil kızımı kucağıma almış oldum. Spinalle oldum kesinlikle çok memnun kaldım. Hastaneden çıktığım ilk gün eve gelince çok ağrım oldu hastanede ağrı kesici verdiklerinden hiç bişey hissetmedim ama evdeki ilk günüm çok zordu. Fakat bugün 2. Gün olmasına rağmen daha iyiyim. Bu arada merak edenler için Ankara Sincan koruda doğum yaptım ve odayı da süsledim anı kalması için:) sorularınız olursa seve seve cevaplarım💕