Bslays22 Haftamıza giriyoruz 👶 en sevdiğim Yumoş beyaz extra Yumuşatıcı kokusundan aşırı derecede midem bulanıyor. Mide bulantısı yapmayan yumuşatıcı öneriniz nedir? Dalin kullanan var mi?
Deletedmom138 Bslays22 ben çok sık yumuşatıcı kullanmadığım halde bi kerede tiksindim ve komple bıraktım 😩😩 boşver zaten çok zararlı
Nihanus Bslays22 gelip geçiyor birden bir tiksinme oluyor o dönemde sonra gidiveriyor bir köşeye kaldır sen yumuşatıcını geçince gene yıkarsın 😅 kokusuz olarakta sensitiveler kokmuyor fazla
Niddy Bslays22 bir ay sonra falan geçer çok fenaydı bende aynıydım. Yumuşatıcı kullanmamayi denedim ama deterjan kokusuda rahatsiz ediyormus megersem. Kiyafetlerim kirleniyodu ama yinede yikamak istemiyodum biraz pis geziyordum 😂
Bslays22 Ben yumuşatıcı kokusuna bayılıyordum. Evimde oda kokusu olarak bile hazırlıyordum :) su an tiksinince kendime çok şaşırdım. Ceviz 2.’si yumuşatıcı kokusu oldu 🤷♀️
Ayse2804 Bslays22 bir tek kendim sanıyordum kıyafetlerimi giyerken miğdem kalkıyor hatta evin perdelerini yıkayacam kokusundan nasıl durucam diyordum 😩😩