Eirene Kızlar; 37+3 teyim, bebeğin herşeyi iyi , 3500ü geçti, tabi artı-eksi 500 bu değer.. bir iki haftaya korona pik yapıcak görünen o ki.. doğursam mı diye düşğndüm ama siz ne dersiniz ? Bu haftada doğuran varsa tecrübe paylaşsa..
Busbusvehashas Eirene ben normali istesem de doktorum sezaryen yap doğur kurtul diyor.. tabi oğlumun kafası 2 hafta önde ve ilk doğumum o birazcık da bu yüzden istiyor 38+2 yim
Gokser Eirene doktorunuzdan öneri alın bence, ancak anladığım şu durumda genelde planlı bir doğumu tercih ediyorlar. Sezeryan istemiyorsanız kesinlikle suni sancıyla başlatacağı planlı bir doğum tarihi de alabilirsiniz.
Birpsikolog Eirene kesinlikle mantıksız bir yaklaşım! Bebek, anne- bebek bağlanması açısından ve fiziksel açıdan kesinlikle geleceği zamanı kendi belirlemelidir.anne karnında geçirdiği 1 saat dışarda geçirdiği 15 güne bedeldir. Ve onun için olması gereken yer o gelmek isteyene dek en korunaklı olan Anne karnıdır.
Meryemce_34 Bende aynı senin gibi düşündüm ama bir yandan da mecbur kalmadıkça ameliyat olmamak daha iyi gibi geldi toparlanma açısından
Bsk13 Ben de aynı durumdayım. Haftaya cuma, yani 38+4 te sezeryen olucam. Zaten o tarihlerde olucaktım ama şimdi sabırsızlanıyorum. Bir an önce sağlıkla doğsun alıp eve getiriyim diye. Tek endişem bu.