Moti Selam kizlar.28 haftalik kiz bebeyine hamileyim. Karnimda haraketleri cok fazla hiss edoyorum ilk hamileliyim geceleri dahada cokaliyor sanki karnimda dans ediyormu dovusmu ediyor anlamiyorum karnim resmen saga sola gidiyor burda korkulacak bi durum varmi? Kim boyle durum yasadi yasiyor lutfen yazsin🤦🏼♀️👼🏼💜
Busraer Moti maşallah gayet normal benimde 27 haftadayim oglusum hoc hareket etmiyor korkuyorum ama ben 130 kiloyum acaba benmi hissetmyorum
Ulkar Moti havasizlikdan cocuk haraketleri chok oluyor,dokdorum soylemishdi.biliyorum dishari chikamiuosunuz virusa gore,ama her gun pencere acip yaninda oturun hava yuzunuze vursun..o zaman haraketlerde normallashechek
Moti Busraer duyduma gore erkek cocuklar az haraket ederler kizlar daha fazla yapar bide ben 50kilo ilr hamile kaldim suan 58felanim boyumda kucuk belki ondanmi cok hissediyorum? Bende endiselendimki belki iyi bisey olmaz die Allah her kese sag salim kavusmayi nasib etsin bizimle birlikde💜
Nihanus Moti aminnn. Erkekle kızla alakası hiç yok canım bebeklerin hepsi farklı bu kadar hareket etmeside gayet normal 🙏🏻😊 ama anne kilosu bebeğin hareketlerini hissetmede kesinlikle çok önemli düşük kilolu anneler daha çok hissediyor
Moti Nihanus bilhi iccin tesükkur ederim o zamam qaliba ondan hem ben 50kilo ile basladim hemde boyuk kucuk 153boyum. Ondan fazla hissediyormusum bide gunduzler sakin ama geceler oynuyir tesekkurler canim rahatladim❤
Nihanus Moti evet canım geceleri çocuklar daha aktif oluyor çünkü gündüz biz hareket ettikçe karnımızda suyun içinde beşik gibi sallana sallana uyuyorlar birde biz hareketliyken pek hissedemiyoruz onunda etkisiyle gece çok hareketli oluyorlar 😊
Aynurdogru Moti canim benimde aynisi korkma harektli bebek iyidir eyer hareket etmese kork evet geceler biraz daha aktivler napalim bunlar gecicek 😂