Bugünleri dört gözle bekliyordum ve rabbim nasip etti kızlar Allah isteyen herkese nasip etsin muhteşem bi duygu gerçekten doğum korkulacak bişey mi diye sorarsanız ki ben bunun cevabını çok aradım çok okudum pozitif hikayeleri okudum özellikle kendimi hep iyiye odakladım malesef kendi sancılarımla doğurmak nasip olmadı 41+5 geldiğimiz için doktorum artık Doğumu başlatmamız gerektiğini ,kilosunun çok olduğunu bebeğimi ve normal doğumu riske attığımı söyledi ve 1 nisan da doğum başlattık muayene olduğumda zaten 3cm açıklığım vardı sabah 11de girdim doğuma akşam 7de güzelleri güzeli kızımla tanıştım aklıma geldikçe gözlerim doluyo tarifsiz bi duygu darısı başınıza inşallah güzel hamileler 🥰 sunni sancıdan korkanlar için şunları söyleyebilirim kendi doğum sancınızı tetiklemesi için vücüdunuza oksitoksin serumu veriliyo tek farkı Allah tarafından gelen sancının aralıklarla gelmesi yavaş yavaş sıklaşması ama sunni sancı 3, 5 dakikada bir gelen kasılmalar yaşıyosunuz başından sonuna kadar bu yüzden zor kabul ediyorum ama bebeğinize kavuşma hayaliyle girerseniz doğuma atlatılmayacak bi süreç değil Allahın izniyle bu arada benim acı eşiğim çok düşüktür çorbadan dili yanıp ağlayan bi insandım eskiden 😂 Allah veriyo o gücü kuvveti tevekkül edip bol bol dua ederseniz çok güzel bi süreç 🙏🏼❤️ Çok karman çorman anlattım kusura bakmayın malum lohusalık biraz yorgunluk var 😂🙏🏼 kızım ultrasonda 4,200kg çıktı ama 3,590 doğdu bu konuda da ultrasona çok takılmayın derim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama sorularınız olursa cevaplarım Allah hepinize sağ salim kolay bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin bu duyguyu tattırsın🙏🏼
Tavsiyelerime gelicek olursak bol bol kuran okuyun
Meryem Suresini okuyun bol bol yasin okuyun sancı geldiğinde la havle vela guvvete illa billahil alliyil azim diyebilirsiniz yada rabbiesir velatuassir rabbi temmim bil hayr bunlar çok kolay geçirmenizi sağlıyo sancıları plates topuda çok iyi geliyo sancıya hurma yiyin bol bol aklıma gelenler bunlar kızlar şuan çok uzun oldu hakkınızı helal edin Allaha emanet olun❤️🥰🙏🏼🙈😘