Zeynep20 Kızlar bu grupta yeniyim 16+3 haftalık hamileyim ilk hamileliğim bebeğimi iki gündür hissetmeye başladım sürekli sol tarafımda ve sanki birileri orda tünel kazıyor gibi baskı var sertleşiyor bazen
ilkbahar Zeynep20 hoşgeldin aramıza 🙂çok erken hissetmeye başlamışsın ben 20.,haftadan sonra ilk defa hissettim 🙂
sumeyra00 Zeynep20 canım bende 16+5 haftalık hamileyim geçen gün tarifsiz bişey hissettim bebeğim miydi bilmiyorum ama çok güzeldi 😍
Nihanus Zeynep20 hoşgeldin 😊 baya erkenci hissettirmiş sizinki ben 21. Haftalarda sırt üstü yatınca hissetmiştim
58_edaygmr_58 Zeynep20 hoş geldin canım 🌹 Ben ilk 16+4 de hissettim ama sert değildi hareketleri 20 den sonra daha belirgin oldu şimdi 32 haftalığım delip çıkacak sanki karnımı 😂
Zeynep20 58_edaygmr_58 58_edaygmr_58 hoşbuldum inşAllah 🌹sanırım ben bu aralar çok üzülüyorum ondan sertleşip kızıyor bna cinsiyeti belli mi
Nihanus Zeynep20 baya evet sonrada sırf pipisini gösterdi sağolsun son aylarda gördük yüzünü 🤣 Ne zaman ultrasona girsem ya poposu ya pipisi ekranda kaç kere gittik geldik öyle 🤦🏼♀️😅