Mavi_Eslina Arkadaşlar Gebze Medar Hastanesine Giden Var mi Yada Orda Doğum Yapan Vs Varsa Bilgi Alabilir miyim Biraz
esraaoz Mavi_Eslina Gebze de oturuyorum ama bi bilgim yok maalesef postun üstte kalsın diye yazıyorum🤷🏼
sonsuzadek Mavi_Eslina Muayene ücreti 165, Nst 50 annemle gittiğimizde dikkatimi çekti, mine hanımla soley hanımın en fazla 2 tane hastası varken mügenin bir sürü sırası vardı. ve herkes çok memnun yengmede orda doğum yaptı gayet iyi
ECeren Mavi_Eslina bizim bir doktor tanıdığımız orda doğum yaptı çokda memnundu malum gidemedik tabi ama kısmet işte bn Medical parkla anlaşma yapmasaydım kesin orda yapardım daha önce küçük bi operasyon geçirdim çok memnundum fakat kızlar arastırın yeni doğan yoğun bakım ünitesi varmı bilmiyorum şu garıp zamanda her şeye hazrlıklı olmak lazım
ffckizannesi Hastahanenin ismi degisti bir kac doktoru da degisti benm bi akrabam orda dogum yapti benm esimde orda ameliyat oldu gayette memnunduk biz ama konak hastahanesiyken
ffckizannesi Mavi_Eslina iste bildigim doktorlarinda bazilarinin hemsire ve calisanlarinin de bazilarinin degistigi orda arkadasm çalışıyordu o ayrildi . Ama cogu kadin doktoru ayni herhalde
Mavi_Eslina sonsuzadek Peki Sezeryan Doğum Paketinde Kapı Süsü Taki Yastığı Ve Fotoğraf Albümümü Varmıydı Bazı Hastanelerde varda Acaba Buda mı Öyle
sonsuzadek Mavi_Eslina takı yastığı harici hepsi vardı. anne bebeğin şlk kontrolleride o fiyata dahil
Mavi_Eslina ECeren Teşekkür Ederim Benim İkinci Doğumum OLacak Bugün Aradim Biraz BiLqi Aldım Sezeryanlıyım Çünkü Bazıları Hastane Pandemi Hastanesi Demişti Ama ameliyatlar Hala Olabiliyormus