Damlacik88 Arkadaslar istanbul’da covid vakasi olmayan dogum hastanesi var mi nerelerde dogum planliyorsunuz Istanbul’lular?
Z123 Damlacik88 benim gittiğim hastane almadı daha diye biliyorum yenibosnada Nisa hastanesi bende 1-2 haftaya kadar doğum yapcam orda
Haggirl Damlacik88 bnm gittiğim hastane de pandemi hastanesi deil küçükyalı maltepe Delta hospital çamlıca hisar hastanesindede yok die biliorm ama emin deilim . Sezeryan olucam bn fiyatı 3.500 tl
Frde-gl Valla hiç bir yer yok ortada kalmıs biri olarak suan bir Asya hastanesi birde bilge hastanesini biliyorum ama bilge asyaya göre daha pahalı ücret olarak gaziosmanpaşa da
Kbraergl_1 Z123 ben aradım orayı telefonda hastanemizde yok dedi ama emin konuşmadı oradada olduğunu düşünüyorum lafı cevirerek konuştu bende sefa hastanesine gidiyorum orada olduğunu öğrendim
Invisible-33 Z123 bende nisaya gidiyorum doğum yaparsan buraya da yazarmısın nisa hastanesi nasıl doğumhanesi falan
Mom2892 Z123 ben de nisada doğum yapcam inşallah, pandemi olmicak demişlerdi bana daha önce ama belli oluyor mu? gerçi heryerde hasta kişi olabilir ama… hastane olarak olmaz inşallah :(
Damlacik88 Ist florance atasehire almiyormus suan ama bizim zamana kdr nolur bilmiyorm 20 haziran benim:( lutfen bu basligi guncel tutup bilgi paylasimi yapalim fiyat/doktor vs
Mlkrsln Damlacik88 bende florance gidiyorum dr var yada yok demedi ama önümüzdeki hafta kontrole gidip öğrenicem bende vaka var mı yok mu?
OzgeSelcuk Haggirl memnun musun canım o hastaneden ? Ben başta o hastaneye gitcektim evimede çok yakın ama son anda karar değiştirip ersoya gitmeye karar verdim. Muayene ucretimiz 100 tl normal veya sezaryan farketmez 3000 alıyorlar. Sizde normal doğum ne kadar?? Bide hangı doktora gidiosun bayam doktor istiyorum da belki doktorumu değiştiririm. Kusura bakma çok soru sordum
FundaCesur Küçükçekmece Batı Bahat hastanesinde bu hastalar için kat ayrımı yapılmış fakat daha hasta alımı yapılmamış sigortalı hastalar için sezeryan 3300 normal doğum 2500 canım
hilal_tas94 FundaCesur 😨😨 okdar oldumu ya ben 2016 yılında normal.dogumu 800e yaptım şimdi 2. Doğumumu yapicam sezeryanla şok oldum fiyata
Mlszhr Fatih’te Çapa’da çapa medilife has. Bakmıyor bende oraya gidiyorum bu hafta doğumum olacak inşlh hayırlısıyla
Elifhusnam Mlszhr bende çapa medilife fahriye hanımın hastasiyim oranın corona vakalarını almadığını bilmiyordum .En son kontrole gittiğim de her yeri özenle dezenfekte edip bütün kurallara dikkat ettiklerini gördüm ve sevindim
Smn Mlszhr Banada yakın o hastane, sizin sezeryan mı olacak, gece gelirsek normal doğum için dr varmı dedim yok dediler, vazgeçtim o yüzden medipole gitmeyi düşünüyorum
ugurunaslisi Betim evet öyle bilgi veriliyor telefonda ve bankodaki personellerde oyle diyor ama gecen gün hastaneye gittigimde doktor hasta geldigini ve yatan hastalarinda oldugunu soyledi.
Gul32 Betim Geçenlerde doğum yapan bir anne oradan korona kaptığını söylemişti. Başka hiç bir yerle teması olmadığı için öyle düşünmüş
Dilekerdmr Damlacik88 evimize yakın bir tıp merkezine gidiyorum doktoru tavsiye üzerine seçtim vakaya bakılmadığını söylediler mesaj da atmışlar küçük bir hastane ama vaka olmasın yeter gerçi doğumun Temmuz sonu inşallah bitmiş olur mediplus tıp merkezi Esenyurt
Humi Damlacik88 atasehir florence nightingale de suan icin almiyorlar corona vakasi. Ben orada yapicam onun icin
89Kbr Humi merhaba.. hastanen ve doktorun hakkında daha detaylı Bilgi verebilir misin rica etsem.. avrupa yakasındayım ve son 1 ayım düzgün hastane aramaktan içim şişti. bu yakada her türlü hastanede vaka var.Olmayanlar ise küçük hastaneler tabi hastane denirse yoğun bakım üniteleri yetersiz olduğundan vaka kabul etmiyorlar ve gerçekten insanın içine sinecek türden yerler değiller…
FundaCesur hilal_tas94 normalde bayı bahat yeni hastaneye geçti bahat clinic açıldı orası takipli olduğum için normale 5400 dedi sezeryanda vardır bi 7 falan o yüzden doktorla konuştum ben eski hastaneye gelicek doğum için yoksa 5400 zaten vermem sonuçta hepsi doktor. Ayrıca beni dünyaya getiren doktoruma gidiyorum şuan 22 sene olmuş haala devam ediyo ☺️
Dayday Damlacik88 Atasehir Florence henuz almiyor. 1 refakatci kurali gecerli. Ziyaretci / susleme/ fotografci yasak.
hilal_tas94 FundaCesur reşat beyni 😀 bende batibahata gidiyodum hep yeni hastaneyi biliyorum gidicektim ama beylikduzunden çok ters gerçi ikitellide ters ana ebeleri falan tanıyorum o yüzden rahatım
Damlacik88 Kbraergl_1 arasehir florance icin bi cok kaynaktan olmadigini ogrendim bende ama yarin ne olacagini bilemiyoruz. Bence dogum icin bazi hastaneler ayrilmali…
Kbraergl_1 Damlacik88 tabikşdr böyle artıkça ne olacağı bilinmez rabbşm yavrularımızı bizleri korusun