EsraaK Mrvakb Yakin bi zamana kadar Bende oyleydim ama artik ilaclardanmi nedendir atlattim biraz aglamak istesemde aglayamam sanirim
Damlacik88 EsraaK bana hamile kalmadan once lustrale cevirtmislerdi sadece yarim onu iciyorum asla yetmiyor:( hangi doktora gittin? En azindan online ucret odeyerek danisabilecegim bir psikiyatrist bulup panik atagimi cozsem bencd de ilac seni rahstlatmis insallah darisi bana ve herkese
EsraaK Damlacik88 Sanirim rahatlatti çok şükür ayni Saygi hastanesinde psikiyatriste gidiyorum ama ismini unuttum doktorun sonra bulup yazarım istersen bencede yoksa bazen gecmeyebiliyor insallah iyi olursun canim benim 🙏
EsraaK Selimem Valla bizde ayni daha dogru düzgün hic bisey almadik internetten almaya çalışıyoruz ama bakalim ne kadar anlasilirsa ordanda insallah bir an önce duzelir heryer 🙏
semdem1 EsraaK çok iyi denemez eşim haftasonu dahil hergün çalışıyor, bense ev işi yapmaktan bunalmış bir durumdayım, bu virüs bir an önce gitse de rahat bir nefes alsakk
EsraaK semdem1 Inşallah bir an önce biter yaa insan birilerini felan göremeyince dahada bi tuhaf oluyor