Kızlar ben 37 haftalığım 14 nisanda szeryanla dogumum var ben çantamı hazırladım yani herşeyi hazır ama içine yerleştirmedim zaten dogumum belli doğumdan 3 4 gün önce yerleştiririm şimdi ben 2 tane 5 Li takım almıştım bide 10 lu alırım diyordum yeter hastane için kayınvalidem de 3 tane 5 Li takım almış haberim yok tu son ay 10 lu takımı alırım diyordum araştırarak yani bide baktım ki 3 tane de o 5 Li alınca 5 tane takım oldu sizce 10 lu almalımıyım gerek varmı ha bu arada eldiven şapka önlük zıbın kayınvalidem hep 5 er 10 ar tane çorap aynı şekil almış 2 penye bataniye 1 kalın 1 ince 1 tanede örgü toplamda 5 battaniyemiz de var bende düşündüm 10 lu takıma çokda gerek yok gibi zıbınları da baya bi 10 15 e yakın var tulum lu takımları da var baya onlardanda götürürüm yedek katarım diyorum Bitek içligimiz yok şu sade beyaz ince böyle penye birşey varya içlik işte birtek ondan yok onuda hicbir yerde tek satılırken görmedim hep 10 lu takımlarda var o olmazsa olur mu eger kesin lazım sa mecburi 10 lu takım alırım
sizce siz olsanız napardınız bir akıl verin kararsız kaldım