Tucengiz4480 Merhaba kızlar.. acaba sezeryan olduğumuz gün diyelim ki sabah olduk geceye doğru hastaneden çıkarıyorlar mı yoksa bir gece kalma şartı var mı ? Çok merak ediyorum soran oldu mu hiç ?
Edibeee Tucengiz4480 normalde 2 gun uatırıolar ama bır gece kesinlikle kalıo sun nır al dogum ıcınde gecerlı bır gun kaldıktan sonr A imza atıp cıkabıkıosun
Ask_H Tucengiz4480 keşke böyle birşy mümkün olsa ama çok zor sonuçta ameliyat oluyorsn çıkarmazlar öyle hemen…
Svncdmr Tucengiz4480 canım cuma günü sezeryan olacağım. Doktor virüsten ötürü 1 gece kalacaksın, ertesi gün 3 - 4 gibi gönderirim seni eve dedi.
Tucengiz4480 Edibeee bi umut dedim şu ortamda belki bırakmazlar ama.. dediğiniz doğru sağlık için aslında kalmak en iyisi..
Tucengiz4480 gozdem06 şimdiden geçmiş olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.. kaç haftalıkken alacak doktor acaba ?
Tucengiz4480 gozdem06 teşekkür ederim bakalım ben ne zaman olacağım çok merak ediyorum henüz gün vermedi 🤷♀️
Kezosirac Tucengiz4480 sana sunu söyleyeyim eger gaz cikarirsan o an seni taburcu ediyolar gazin cikmazsa yatış verirler. Zaten sezeryanda buna bakiyolar.elma meyve suyu ic gabiz yapan seyler yeme
Erdeminannesi0219 Tucengiz4480 1 gece kalma şartı yok ya sabah sezeryan olacaksan akşama kadar gaz çıkarmış olursan doktorun taburcu eder. Ben hastanede 10 saat kalmıştım bende sezeryan oldum gaz çıkarmamı bekledi doktor.