Aygul01 Yenianne_ kız sana deminde söyledim sıkıntı olmaz niye olsun haftan uygun sonucta ama büyüdükçe daha net ve güzel gözükür hersey. Ama bu 21 haftada gözükmeyecek anlamına gelmiyor. 😊 Sonucta detaylı ultrason 20 ile 24 hafta arası. Sıkıntı olsa 20haftada almaya başlamazlardı ☺️
Almiraedaa Yenianne_ Bende pazartesi günü gidicem ve o gün 21+4 hafta olucak doktorum 20 24 hafta arası yaptır dedi ☺️
Duyguaydin81 Yenianne_ canım benimde ilk gebeliğim ama doktorlar 20-24 arası gidin diyorlar onlar en iyisini biliyorlar oyüzden sorun etme bence sıra bulduysan git ben 21+2 yim bi türlü sıra bulup gidemedim maleseff
Yenianne_ Duyguaydin81 özele gidiyorum mecbur canim ben randevu kolay bulundu imkanin barsa özel daha mantıklı
Suheda54 Ben hemşireyim arkadaşlar 21-24 en sağlıklı haftalar. Mesela 26 da bebek büyüdüğü zaman doktor daha zorlandığını söylerdi bize hep. İdeal 21-24 tabi 20 haftada da oluyor 20-24 diyelim o zaman. Sen randevuna git canım ☺️
aysenur30 Yenianne_ ben 22+4 de filan gitmiştim herşryi netti yüzü filan doktorum tam zamanı demişti 🤷♀️😍
Duyguaydin81 Yenianne_ canım bende özele gidiyorum ama bizim burdaki özel hastanede yapmıyorlar devlettede zaten yok sadece tıp merkezleri var küçük orda yapılıyor orayada sıra bulmak çok zor oluyor malesefkii
Kulker Yenianne_ 21+3 de yaptırdım iki gün önce tam ideal zamandı her şeyleri çok net gözüküyordu. Doktorların bazıları da 21. Hafta olmadan veya geçince almıyor tam ideal hafta canım için rahat olsun.