bilaloguzunannesi Bebeğimi bu şekilde görmek istiyorum özel hastane veya özel klinik var mı bildiğiniz bu şekil gösteren ❤
SenaDerin Canım 4 boyutlu ultrason olan hastanelerde çıkıyo ancak böyle Hatay Antakyada Defne hastanesinde yok ama iskenderunda Palmiye hastanesinde var 👍🏼
bilaloguzunannesi SenaDerin palmiyeye gidiyorum fakat bebegimi böyle göremedim kemal kılıça gidiyorum antakya da suan karantina altına alınmış bildiğim kadarıyla eşim söyledi
Meryeemmm Benim oğlum 4 buçuk yaşında ona hamileyken çektirmiştim mozaik hastanesinin arka tarafın da Ali Andı diye Bi Dr var özel Bi klinik açmış oraya bakabilirsin hala duruyor mu bilmiyorum
SenaDerin bilaloguzunannesi yaaa 😱 ben 2-3 kere ozan turguta gittim. Ama antakyada doğum yapıcam o yüzden buraya geliyorum
bilaloguzunannesi SenaDerin esim oyle söyledi tsk da çalışıyor suan Hatay da karantina altında zaten 31 büyük şehir içinde var
SenaDerin bilaloguzunannesi siz başka şehirden mi geliyorsunuz ki anlamadım, doktor mu karantina da hataya mı girmek yasak 🤯
bilaloguzunannesi SenaDerin hataya girmek yasak bende osmaniyeye geldim eşim göreve gidince görev de olduğu gün yasak geldi bakalım beni nasıl alacak
SenaDerin bilaloguzunannesi hımmm anladım herkesin işi zor yaa, ben iskenderundan antakyaya gidiyorum doktora orda doğum yapacam ailem orda diye. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏼
bilaloguzunannesi SenaDerin Hangi hastaneye gidiyorsunuz ve renkli ultrason fotoğrafı verdi mi doktorunuz biz hiç görmedik