Ceylan35 Kizlar nişan nasıl bişey ? Böyle iç çamaşırima kanla karışık bişey düştü löp diye ve şiddetli bel ağrım var
Zeyneptoprak Ceylan35 nişan olma ihtimali yüksek bel ağrında sancı başlangıcın olabilir doktorunla görüşmelisin canım
Fatoserin Ceylan35 canım bende o haftalardayıö ve devlete gidiyorum ne olduğunu doktordan sonra bana da yazarmısın rica etsem doktorun ne dediğini 🙏🙏 umarım iyi haberle gelirsin
Nergiiscelik Ben nişan olduğunu düşünüyorum canım ama panik yapma nişana bile hemen doğum başlamaz bence
Rabissedoo Nişan olma ihtimalın yüksek canım doğumun başlamışsa durdurulabilir doktorunla irtibata geçmelisin hakkında hayırlısı olsun inşallah 😇
Rabissedoo Ceylan35 allah yardımcın olsun umarım sağ salim kucağına alırsın bir sorun çıkmadan hayatımm 🥰🥰🥰🙏
Ceylan35 Fatoserin 1cm açıklıkla eve gönderdi geçen salı gittiğimde haftasıyla uyumlu olan bebeğim şuan geriden geldiğini söyledi baya tuhaf bi doktordu
Fatoserin Ceylan35 bence sen başka doktora da görün canım ne olur ne olmaz iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla al inşallah kucağına 🙏🙏