0Cerenk Adetten bir kaç gün önce hamile kalan var mı, yumurtalamadan sonraki ilişkilerde gebelik olabilir mi böyle bi durum yaşayan var mı?
Aykal 0Cerenk var tabi ki olabiliyor canım benim öyle oldu adetim 3 gün geçti negatif bi hafta geçti pozitif
Bebisim_ben canım eğer yumurtalama gününse kalınır üstüne görürsğn enfazla ama yumurtlama günün değilse düşük hamile kalma ihtimali
0Cerenk Bebisim_ben kuzenimin adet gününde kan değeri 26 çıkmıştı, sağlıklı bir gebelik geçirdi doğum yaptı
0Cerenk Evita bir hafta kala kan testim 0.0 çıkmıştı negatif, ama bir günüm geçti, acaba sonradan tutmuş olabilir mi diye düşündüm
BegumIscanTunc 0Cerenk canım benimde reglime 1 hafta kala bişey yoktu adetim 2 gün geçtiğinde test yaptım ve silik çizgi çıktı sonra reglimin 4. Günü kan testi yaptım be 154.5 çıktı
Afyonlu02 Benm yumurtlama dönemi adete 3 gün kala oldu hatta umudum yoktu tutmaz kesin dedim de rabbimin işi işte tuttu bin şükür
Hayalist Afyonlu02 kuzum senin adetin düZenli miydi. Ya ben de bu ay ovulasyon testi aldım. Çünkü geçen ay tüp bebek yaptık tutmadı 😞 tüp bebek adet düzensizliği yaparmış bende ovulasyon testi aldım inş bu ay tutar 😞
Aykal 0Cerenk çıkmadık candan Ümit kesilmez canım nasipte varsa mutlaka olur inşallah vardır sende bu duyguyu yaşarsın
Afyonlu02 @0Cerenk hiç takma valla canm klişe gelecek ama gerçekten hiç düşünmediğin anda geliyo mucize stres seni bebeğinden uzaklaştır bol bol dua et rabbim gönlüne göre versin inşallah