Rkyeker Merhaba Arkadaşlar 37. Haftadayım nefes darlıgım var derin nefes alıyorum sürekli bu haftada normal mi malum salgın yüzünden psikolojim iyice bozuldu🥺
ilkbahar Rkyeker ben de düz yatarken sabah ve akşamları oluyo🙄… 26+1 im arada acaba koronamıyım diye geçiyo içimden 🤪ama başka şikayetim yok 🤲
Yagmur04 Rkyeker normal bende 37+2 yim bende nefes sıkıntısı war hatta bu gün babamla konuşuyodm telefonda iyi misn niye sesin nefes nefese geliyo ddi ben farkında bile değildim ama bence son haftalar olduğu için normal iyi düşün iyi olsn ❤️
Rkyeker Ylzmeric ilkbahar Krkas-turan76 hepimiz aynıyız demek ki bu salgın paikolojimizi iyice bozdu 🥺Sanırım son zamanlarda normal
Ylzmeric Benimde nefes darlığın var bence bu haftalarda oluyor . Biri daaha post açmıştı bununla ilgili 36 hastalığım bende. Yeteri nefes alamıyorum sanki :( ama her zaman olmuyor
Ylzmeric Rkyeker normal olduğunu düşünüyorum. Yatıyorsam nefesim dağıldığında hemen kalkıyorum yavaş yavaş nefes almaya çalışıyorum nefesim kesiliyor deyip panik yapınca daha kötü oluyor sakin tutmaya çalışıyorum kendimi
Rkyeker Ylzmeric Benimde aynı şekilde yatarken cok zorlanıyorum nefes almada bide su ara bogaz agrısı başladı sanırım mevsimsel 🙄
Degisken Bende de olmaya başladı 25 haftalığım . Gidip test yaptırasım geliyor hemen:) ama geçiyor normal nefese dönüyorum. İlk hamileliğimin son ayında pencereden ayrılamıyordum nefesim kesildiğinden. Sizinde son ayınız çok normal..