Cananoguz Virüslerden ötürü sürekli doktora gitmek istemiyorum ama 12.haftada ki ikili test sizce şart mı?
Mrs40 Cananoguz şart değil canım sana bağlı yani zorunluluğu yok. Ben yaptırmıştım down sendromuna bakılıyor
Selda09 Cananoguz bende 13 haftalığım doktora gitmek istemiyorum bu durumda doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama korkuyorum ve bu testlerinde hiç yaptırmak istemiyoruö😔
Deletedmom138 Cananoguz şart değil bende yapmadım ikili testi . detaylı ultrason yaparsınız 19 haftalıkken 👍🏻
Cananoguz Selda09 evet etrafımdaki insanlardan da bazıları hiç yaptırmamış bu dönemde de hiç gitme diyorlar sizlere de sormak istedim
Sis Kesinlikle şart değil, hele ki böyle bir dönemdeyken, mumkun oldugunca hastaneye gitmeyin, dr’unuzu arayıp danışın
Cananoguz Sis maalesef İstanbuldan, Konyaya taşındım 3 hafta önce. Burada henüz gittiğim bir dr yok önceki gittiğim doktor da hiç içime sinmemişti güvenilir bir dr dan fikir almak gerek sanırım
Mrs40 Cananoguz senin tercihin kuzum benim ki normal çıkmıştı ha riskli çıksa aldırcakmıydım tabiki hayır ama eğer down sendromlu olsaydı bunu bilerek devam etmek buna kendimi hazırlamak istedim doğumda sürpriz olsun istemedim o yüzden yaptırdım
ozgeyns Cananoguz beni de 12.hafta çağırdılar en son 8 haftalıkken kalp atışını fln dinledim o yüzden duramam giderim ben Sağlıklı mı fln dusunuyorum cunku sürekli
Susamveannesii ozgeyns kesinlikle size katılıyorum. Ben de 11. Haftamda yım. 13. Haftamda ikili test için gitmeyi düşünüyorum. Ben de en son 8. Haftasında kalp atışını dinlemiştim herşey yolunda mı diye merak içindeyim 🙏
Ylzmeric Sart değil diyenlere akıl sır erdiremiyorum. Sart tabiki çocuğun sağlığına bakılıyor. Belki müdahale gerekirse yapablirler. Allah korusun down çıkarsa anne kendini ona gore hazırlar falan. Yani ozaman hiç kontrole gitmesin arkadaş
Cananoguz Ylzmeric belki şöyle düşünüldüğü içindir down sendromu da alsa Allahtan geldiği için kabul edilicektir zaten diye.. Yoksa herhangi başka aksilikler için müdahelesi varsa tabii ki gidilir
Ylzmeric Cananoguz Allahtan gelene zaten kabul ama daha önce bilim hem psikoloji olarak hem maddi olarak kendini hazırlarsın..
mercimegin_annesi07 Cananoguz elbetteki şart değil olsa iyi olurdu tabii. içinde bulunduğumuz durumdan sebep çok gerekmedikçe hastaneye gitmememiz gerekiyor bende 17. haftaya girdim ikili tarama yaptırmadım bu gidişle üçlüyüde yaptırmayacağım doktor evde kalmamın daha iyi olduğunu söyledi gönül isterdi ki ülkemizde virüs problemi olmasın ve gereken herşeyi yapalım bebeğimiz için ama maalesef olmuyor inşallah ayrıntılı ultrasonu bekliyicez