1prens1prensesannesi_ Kızlar 33+4 hamileyim inanılmaz kaşınıyor vücudum ne yapmam lazım yaa lütfen bilen varsa yardım etsin
Sis 1prens1prensesannesi_ gebeliğe bağlı kurdesen olabilir lütfen kaşımamaya calısın, ilk gebeliğimde bana olmuştu umarım aynısı değildir, bana birtek kasıntı geldiği anda soguk dus alırdım o iyi gelirdi
Merdgn 1prens1prensesannesi_ merhaba bulunduğunuz haftada olabilir mi bilmiyorum ama ben de böyleydim 20. Haftada gebelik kolestazı çıktı sonra karaciğer ultrasonu yaptılar safra kesesi taşı çıktı.. alt ast çok yüksekti sabah akşam ursactive kullanıyorum bi doktorunuzla konuşun derim..
Edibeee 1prens1prensesannesi_ bende aynı kasınıorum care dus alıp keselenmek ve arkasına vucuduna yahla bıraz hafıflıo yoksa daha kotu oluo.
132025 1prens1prensesannesi_ özellikle kollar ve bacaklar çok kaşınıyorsa gebelik kolestazı olabilir doktoruna söylemelisin
1prens1prensesannesi_ Sis ya karnım kaşına sadece dixem ki yırtılıcak ama tüm vücudumu sardı biranda tatlı tatlı o kadar güzel kaşınıyor li ama çok rahatsız edici birşey yaaa
1prens1prensesannesi_ mucizesusam valla bilemedim salıya kadar nasıl duracaksam bende uyuz gibi kaşınıyorum
1prens1prensesannesi_ 132025 neresi denk gelirse 😀 kol bacak ayak avuç içi boğazım.. Gerçekten çok kötü yaa salı gününü bekliyorum kontrolum var
Edibeee 1prens1prensesannesi_ kac haftalıksın. Doktora gıtmen de fayda var bır post daha acılmıs kasıntı ıcın oradada ıyı seyler demıolar doktora test yaptıran en iyisi bende oyle yapıcam