0Cerenk Kızlar adete bi hafta kala kan testi yaptırmıştım, sonuç 0.0 çıkmıştı, normal değerim 2 çıkardı, negatif olduğunu biliyorum fakat sonradan yükselebiliyor mu? Böyle bi durum yaşayan var mı?
0Cerenk Bebisim_ben ilk defa 0.0 gibi bir sonuç çıktı, bende olsaydı çıkardı diye düşünüyordum ama bi ümit işte😔
0Cerenk Kbr_71 evet erken yaptırdım testi biraz, bugün adet günüm henüz olmadım acaba sonraki ilişkilerde tutma ihtimali var mı diye merak ettim
0Cerenk demet56bungl canım bende özel hastanede yaptırdım ve folik asit kullandığım halde 0.0 çıktı, bi türlü kabul edemedim bu değeri😒
demet56bungl 0Cerenk bekle umudunu allahtan kaybetme bende inanamadim saglik ocagi yok dedinde simdi 5 ayligiz kizimla insallah darisi basina istiyen herkesin basina
Miniginannesiiii1111 0Cerenk folikasit gebeliği sağlamaz ki kuzum rahmi gebeliğe hazirlar ben 4 ay kullandım gebe kalamadim doktor yardımıyla gebe kaldım sadece folikasit bebek olursa rahme tutunsun diye kullanılır gebelik öncesi hazırlık yani inan bende ilk aldığımda çok araştırdım bir umut ama maalesef gebe kalmanı sağlayan bir ilaç değil bu
0Cerenk Miniginannesiiii1111 yoo biliyorum ama ben folikasit kullanmaya başladığım zaman değerlerim 2 olurdu hani, bunun bilincindeyim, bi nevi vücudumu tanıyorum hani bunu anlatmaya çalıştım 0.0 görünce çok şaşırdım
KubraaC Miniginannesiiii1111 benim bildigim folik asitin gebelige hazirlamasiylada bebegin rahme tutunmasiylada alakasi yok🤔 vucutta folik asit eksikligi varsa bebegin sakat olabilme ihtimali oluyor omurilikle alakali tam kapanamayabiliyor veya beyinde, omurgada hasar birakabikiyor. onu onlemek icin folik asit kullandiriyor doktorlar
Miniginannesiiii1111 0Cerenk 0.0 da çok acıdır ama yükselme olmaz çok yaşadım zamanında inan o umudu biliyorum ama bak benim değerim ilk defa. 1.60 çıkmıştı dedim hamileyim çünkü genelde 0.100 1.00 0.0 1.20 çıkardı ve ondan 4 gün sonra evde gebelik testi yaptım pozitifti kandada rabbim mükafatini verecek inşallah ama ben hiç 0.0 dan yükseldiğini görmedim 1.5 sene boyunca bebeğim olmadı
Miniginannesiiii1111 KubraaC yoo ben planli gebelik yaptım doçent doktorun bana dediği buydu 🤷♀️ diğer dediklerin zaten aynen doğru