Asilaymomm Kızlar bu hafta basladgndn beri agrılarm bitmedi. Once bacak kramplarım olmstu doktorum kalsiyum takviyesine baslattı. Dun geceden beride karın yanlarındaki kemiklerim, hafiften kasık agrılarm basladı. Normal mı bilenler yazsın lutfen 😔
Evita Asilaymomm sırt ağrıları, bacak ağrıları, çok yürürsem kasıkta ağrı… başağrıları, ilk 4 ay hep böyle geçti ;(
nurcakir58 Asilaymomm ben yeni girdim suanlik yok salı gunj eşime dedim doktora gitmek istiyom görmek istiyom napiyo diye kabızlık var bendede
Burcuyyy Bendede hergün farklı bi ağrı şimdide adet sancısı gibi bacaklarımda belimde hissediyorum ilk günden hergün farklı bi ağrı
Asilaymomm Burcuyyy bu haftalarda normal mı ki acaba vallahi dusunmktn bunaldım. Bacak kemiklerim bile sızlıyor benmde 😔
Asilaymomm Rukiye58 14. Haftadan sonra benim kusmalarm bitti hatta ıstahm baya acildi ama bu agrılar ndn oluor anlmdm. Üşütyorda olablrz dedgn gbı canm 🙄
Asilaymomm Sentrk ınsallah benimkide normldr canim bebek yeri genısletyor ondan agrılarn oluyor diyor etrafımdaki buyukler umarm öledir 😔
Burcuyyy Asilaymomm doktorum hamilelikte sancılar olur demisti ama hergin farklı olunca bende tedirgin oluruyorum inşallah sağ sağlim kucağınıza alırız
Asilaymomm Evita aynen canım suan bende her agrıyı cekıorm. Bulantılarım kusmalarm bitti oh dedm sımdı agrılar basladı 😔 şükür her halimize sağlıklı olsunlar bebişlermiz yetrkı 🤲