busrabusr Burcu2403 Pazartesi günü gittiğim kontrol muayenesiydi zaten biz unutup tekrar fiyat sorduk ödeme gerçekleştirmeden önce kontrol muayenesi olduğumuzu bankodaki kişi söyledi o manada Pazartesi 70₺ ödedim dedim ayrıntılı anlatmamak için :)
Flower47 Pendik medipol e gidiyorum ben de kacinci haftada nst ye alirlar saadet hanima gidiyorum ama
caglanurcagla Tugceecikk canım bilmiyorum ki onu daha 10 haftalık hamileyim ama burda okumuştum Canan hoca veriyor yazmışlardı oda aynı hastanede ama Semra hocayı İnan hiç bilmiyorum
Tugceecikk caglanurcagla anladım canım bende 13 teymde 16. Haftamda gidicem görmek istyrm renkli onagöre rendevu almak istdim semra hanıma gittinz sanırım memnunmsnz
Ayse_1 Ben Canan Hanıma gidiyorum her gittiğimde veriyor renkli ultrason resmini. Bilmemiz gerekenleri söylüyor ve bitiyor en fazla ne yapabilir ki soruyor bi sikayetiniz var mi diye zaten🤷♀️
mine-s Kızlar doğuran varsa orada yazın mutlaka yorumlara veya ebeler hakkında duyum alan da olur🙂 doktor kadar onun güler yüzü de önemli
Bahar4334 Merhabalar ben Pendik medikaldeyim ama doğum ücreti çok fazla olduğu için hastane değiştirmeyi düşünüyorum.Canan hanım ve Saadet hanımı duydum .Doğum yapıp tavsiye edebilecek arkadaşlar var mı?
LETHE Konunun üzerinden uzun zaman geçmiş medipol de saadet hnm hariç cok yoğun randavu bulmakta sıkıntı yaşadığım için önerebileceğiniz bir doktor varmi? Sormadan bilgi veren ilgili bir doktor istiyorum. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.
Glcndvrn morsunbul95 merhaba bende yildiz hanima gdyorum kontrollere cok memnunum ,ancal dogum surecinde nasl hastane memnun kaldnz mi doktordan hemsirelerden ,hastaneden bilgilendirebilir.misinz