Saadet Hanım’ın hastasıyım kendisi gayet ilgili bir doktor kesinlikle tavsiye ederim. Yıldız Hanım ve Semra Hanım da kesinlikle çok iyiler acile gitmek durumunda kaldığımda karşılaşmıştım kendileriyle. Lakin hastane fiyat arttırımına gitmiş. Normalde 70₺ olan muayene ücreti 100₺ olmuş.
Dün gece biraz sancım oldu ve acile gittik. Nöbetçi doktor Emine Hanımmış. Kayıt açtırırken şikayetimi sordular sancım olduğunu söyledik. Muayene ve Nst için 110₺ gibi bir rakam ödedik (Eşimin çalıştığı kurumdan dolayı indirimi var) Beni direk Nst odasına yönlendirdiler bir ebe gelip Nst mi çekti. Nst fotoğrafını Nöbetçi doktor Emine Hanım’a attı. Doktor hanım muayene etme zahmetinde bile bulunmadan Nst de sancım gözükmediğini ve eve gidebileceğimizi söyledi. Hem muayene hem nst için ücret ödeyip doktor yüzü görmeden gelmiş olduk gecenin bir vakti. Aynı durumda başka bir doktor olsa böyle olmazdı diye düşünüyorum. Bu yüzden Saadet Hanım, Yıldız Hanım ve Semra Hanım’ı gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
[bilinmeyen]
[bilinmeyen]
[bilinmeyen]
[bilinmeyen]