Zeynep_441 Busedoruk 29 haftaya gircem .hala elimde kalan folik asiti kullanıyorum.doktorum demir ilacı ile kullanımda daha çok emilimin oldugunu söyledi.elindeki bitene kadar kullan dedi.
Busedoruk Ssultann bıraktırma amacı neden oluyo acaba ben sormayı unuttum doktora ilk gebeliğin de doguna kadar kullanmıstık da
Pnrr06 Busedoruk folik asitin fazla kullanımın da bebeklerde zeka geriliği,down sendromu gibi hastalıklar oluşturur demişti bana doktorum hemde başka vitaminlere geçiş yapıldığı icn folik asite gerek kalmıyormus
Pnrr06 Busedoruk 12. Hafta bıraktık başka vitaminlere geçtik doğum sonuna kadar magnezyum,kan ilacı,omega3,devit3 verdi onları kullanıyorum
Busedoruk Pnrr06 baska bir vitamin VS kullanmıyorum suanda ama belki kan sonucları ma göre önerir diye düşünüyorum. İlk gebeliğimde dediğim gibi sonuna kadar kullandım fakat asırı kilo alımım olmustu acaba bu yuzden mi diye düşündüm
MelikeEmre_ Busedoruk ben şuan 12+6 günlügüzz folik asitin biterse vitamine başla dedi benim doktorumda .
Miniginannesiiii1111 Busedoruk yani kişiden kişiye değişir bana 12. Haftada biraktirdi doktor ama öncesinde 4 ay kullanmıştım gebelik hazırlığı için