nidarcn Kızlar bi haftadır sol kulağımda uğultu ve tıkanıklık var banyoda su felan kaçtığını sanmıyom ağrı yok ama uğultu rahatsız ediyo yaşayan varmı hamilelliktenmi acaba 13 haftalığım şuan
MzyynSrctn nidarcn ya benimde oluyor sanki kulağımın içinde rüzgar esiyor . Nasıl sinir oluyorum 26 haftalık benimde. 3 - 4 gündür var .
Snmdnz nidarcn hamilelik basindan beri bendede var canm hele gece kafayi yicek fibi oluyorum allahtan dogumuma az kaldi☺
nidarcn berel15 sağol canım bende virüsten dolayı hastaneye gitmek istemiyorum kendiliğinden geçiyomu bişey kullanmam lazımmı
Aleynakynak Hamileliğimin daha 1. Ayı ve diş etim iltihaplandı şişti Ağrı’dan kıvranıyorum nişanlı olduğum içinde aileme söylemiyorum hastaneyede gidemiyorum korkuyorum bana yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl geçer ne kullanmam lazım 🙏🏻😞
nidarcn Aleynakynak Canım kusura bakma sorgulamak gibi değilde yanlış anlama hamilesin ama evli değilsin ailen eninde sonunda öğrenmezmi bunu nereye kadar saklayacaksınki
berel15 Aleynakynak gitsende ilk aylarda bişi yapamazlar canım dişlerini fırçala güzelce diş ipiyle iltihaplı yeri temizle ve gargara yap benim öyle geçti. Tabi antibiyotik ve parol da kullandım
Aleynakynak berel15 parol kullandım ama antibiyotik zarar verir diyorlar parılda hafif olduğu için bir sakıncası yokmuş sanırım
MzyynSrctn nidarcn ya nasıl geçecek çok fena bişey bu . Mide yanmaları da arttı zaten bi taraftan kulak bir taraftan mide çıldırıcam resmen
berel15 Aleynakynak parolun gebelik kategorisi b evet güvenli birçok antibiyotiğinde gebelik kategorisi b bunun için bi doktora görünmen gerekecek canım malesef
Aleynakynak berel15 siz hangi antibiyotiği kullandınız , korkuyorum bu olaylardan dolayı birşey olacak diye ne olur ne olmaz söylermisiniz 🤗
nidarcn MzyynSrctn Allah yardımcımız olsun hiç bi fikrim yok şuan sadece bi an önce geçsin istiyorum ilaç kullan varmış ama yinede doktor gözetiminde kullanmak gerek