Kader-46 Serena bence de 😀 zaten 20-24 hafta arası yapılıyor ilk doz için. Ama yok emin değilim diyorsan da doktoruna sorabilirsin canım 😊
minikveannesi19 Cmklc Bende kullanıyorum ama bisey demediler aşıyla bağlantısı ile ilgili. 2 dozu da oldum. Herhangi bi problem yaşamadım.
molsalkim Sunshine1 ben 30. Haftamdayım henüz yaptırmadım sağlık ocağına hiç gitmek istemiyorum doktoruma ulaşamadım ama yine gidicem istemesemde sağlık ocağına öyle gözüküyo
Sunshine1 molsalkim git canım ben sadece ameliyat şartları için gerekli sanıyordum ama bebek için de çok gerekliymiş gittiğinde içeri girmeden ara belki kapıda yaparlar. Bir çok kişiye böyle yardımcı olmuşlar
minikveannesi19 Serena ilk kez böyle bişey duyuyorum 🤭 bana hareketle ilgili soru bile sormadılar. Planlama yaptılar, haftam gelince vuruldum. Evet hareket hissediyoruz ama bebek içerde ne yapıyor, neyin hareketi nereden bilelim 🙈
Serena minikveannesi19 Semam Aynen kizlar bence sasirdim gidip israrla olmak istedigimi soyleyecem bu virus varken iki kere gitmek zorunda birakiyorlar beni bi garipler
Semam Serena Valla enteresan bi olaymış hakkaten bende 21+5 te vuruldum bırak dönmesini normal hareketini bile hissetmeye başlamamıştım daha 😂 kimsede bana hareket hissediyomusun demedi ne tuhaf doktorlar var yaa 🤭
Betim 20 Artı 6 da vuruldum üç gün oldu ama kolum o kadar ağrıyorki ne biçim bi aşıymış böyle mahvetti beni daha geçmedi
Sunshine1 Nino yaparken ve yapıldığı gün hiç acımıyor. Sonraki iki gün üstüne yatamıyorsun sanki kolunu arı sokmuş gibi dokununca acıyor ama durduk yere dokunmadan kıpırdamadan ağrımıyor
Minik_kalp44 Zeynep_alya merhaba bende 19 haftalıgim karnıniz cıktı mi acaba bende daha hiç bisey yok
Pnrr06 kader_jin48 gitsen iyi olur canım 21. Haftada ilk doz olması lazım 24de 2. Doz arasında da 3 hafta olacak dedi bana doktorum yani senin bu aralar gitmen lazim
Esra_benzek Marly21 ben bir yıl önce yaptırdığım için yaptırmadım ama 16 haftadan sonra yapılabileceğini söylemişlerdi doktoruma danıştım yapılabilir demişti
Tukec Marly21 18 haftalıktım ama elimi paslı metal kestiği için doktorum bekletme ilk dozu yaptır dedi. Normalde 20 haftada vurduracaktım.