Ymr_yme Kizlar merhaba kabizlik sorunu cekiyorum karnım acayip şiş tup bebek tedavisiyle hamile kaldim birsürü ilac kullaniyorum onunda etkisi vardir ama bütün seyleri denedim en nefret ettigim zeytinyağını iciyorum ama yok cikamiyorum tuvalete akil verin baska neler yapılır
Tugce1803 Ymr_yme sabah aç karına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç üstüne de 1 su bardağı ılık limonlu su. 1 saat birşey yiyip içme🌸
Ozlemdmn Ymr_yme tatlım bu hamileliğin başından sonuna kadar yaşanan bir sıkıntı ama en aza indirmenin tek yolu bol bol su tüketimi tatlım su iç elinin altında su olsun sürekli iç
Irmak35 Ymr_yme bende tüp bebekle hamile kaldım transferin 3. Günü gece duphalac içtim rahatladım doktoruna danış istersen ilaçlar çok şişiriyor maalesef
Ymr_yme Tugce1803 zeytinyağından nefret ederim cikariyorum aksam ictigimdede zaten yarisi gidiyo sabah mümkün degil icemem onu yapamam yani
Ymr_yme Ozlemdmn iciyorum tatlim zaten sıkıntı yok su surekli iciyorum tek hamile kaldim diye degil oncesindede cok su icerim
ozgeyns Ymr_yme bu sıkıntı bende de var sürekli kabızım ne kadar ıkınmamaya çalışsam da ister ıstemez ıkınıyorum ve her seferınde çok korkuyorum şurup verdi doktor ama yok oda fayda etmiyor benim de tüp bebek bu arada☺️
Ymr_yme ozgeyns hayirlisi olsun suruplar var 2 tane ama doktora sormadim iciyim mi diye zarari olur mu diye.hayirli olsun sizinde❤
Irmak35 ozgeyns canım içtikten sonra 2 bardakta su iç ☺️ Bu 3. Denemem diğerlerinde de kullandım birkaç kez . Neler yaptım çaresizlikten sadece şurup işe yaradı
DamlaNur29 Ymr_yme benim ne yaptıysam geçmedi cok su içmeme ragmen progestan iğne oluyordum ve corba bile içsem kabızlık yasıyodum 3 aydan sonra iğnem kesildi ve rahatladım allaha şükür hergün olmasada 2 günde bir cıkıyrm bazen katı cok yiyorum ondan hergün cıkamıyorum
DamlaNur29 Ymr_yme surup degılde canım kefir varya eğer bulabilirsen kefir iç sabah aç karna yemekten 1 veya 2 saat önce
Azur Ymr_yme slm canım benimde tüp bebek seni çok iyi anlıyorum bi süre daha devam edecek bu durum . Bana toz şeklinde bağırsak düzenleyici vermişti iyi geldi iğneler alınan hormon hapları çok etkiliyor
Sxbmd Bende de kabızlık var,fitil bile kullandım fayda yok,su içemiyorum su içtiğim an kusuyorum bilmiyorum artık napıyım
Cansuyildirim Ymr_yme Bende tüp bebek hamilesiyim, malum iğneler ilaçlar daha fazla tetikliyo kabizligi. Sanirim 8-9 haftalar arasiydi brnde yaşamistim. Kayisi zeytinyagi şurup herseyi denemistim olmamisti. Doktorum lavman al yap demisti. Tek çözüm o oldu tavsiye ederim. Tabi yinede ilk once doktorunuza danisin
Hatice_ceylan Ymr_yme kabıza ınanılmaz kivi iyi geliyor canım ben kivi sayesınde çok ama çok rahat geçirdim sabah aç karnına bir tane ye